Gå til hovedinnhold

Få bedre nattesøvn med en ekstra stor seng!

Får du jevnlig besøk av de søte små, har du en urolig partner eller liker du å breie deg i sengen? Da er en ekstra stor seng perfekt for deg!

Sov bedre med partneren din!

Å sove tett i tett med den du er glad i kan være romantisk, trygt og godt. Men visste du at den du deler seng med kan ødelegge nattesøvnen din –uten at du merker det? God søvn er helt avgjørende for å kunne føle seg uthvilt, holde seg frisk og ha energi til dagens gjøremål. Bohus har et stort utvalg av senger som er opptil 210 cm brede. Den gode plassen gjør at man kan holde større avstand til hverandre, og dermed ikke vil merke like godt at den andre beveger seg, snur seg eller står opp. Det er perfekt for både deg og den du er glad i.

Lengden på seng og dyne kan også ha betydning for hvor godt du sover. Nordmenns gjennomsnittshøyde har økt, og 210 cm lange senger blir mer og mer vanlig. Velger man også en ekstra lang dyne på 220 cm, ligger alt til rette for god søvnkomfort. 

God natt – til små og store!

Mange foreldre får jevnlig besøk av de søte, små om natten. Med armer og ben overalt kan det være vanskelig å finne en behagelig sovestilling. Det gir redusert søvnkvalitet for hele familien. Er du i en slik situasjon at det er mange i sengen hver natt, sover du bedre i en seng for hele familien. Bohus har et stort utvalg av senger som er opptil 210 cm brede, og dermed gir boltreplass til både store og små. Slik vil hele familien få en langt mer behagelig natt. 

Test sengen før du kjøper

En stor seng er en god investering når vi tilbringer en tredel av livene våre nettopp i sengen. Så da er det naturlig å spørre: Hvordan finner man frem til den perfekte madrassen?

Når man skal begynne å se på senger er det viktig å teste i butikk. Bruk de ansatte og gi dem den informasjonen de trenger for å hjelpe deg, slik som hvordan du vanligvis ligger når du sover. Det er viktig å prøve seg frem og vi anbefaler å sette av godt med tid.

Hofte og skuldre er områder som ofte blir utsatt for trykk eller kan synke for langt ned i madrassen, slik at rygg og nakke ikke ligger lineært. En seng skal verken være for fast eller for myk!

Ta en tur innom sitt nærmeste Bohus-varehus for å prøveligge og få veiledning. Dessuten finner du mange gode råd rundt hvordan velge riktig seng her.