Gå til hovedinnhold

Samme sofa - tre ulike stiler

Vi har testet ut Weston sofaen i tre helt ulike interiørstiler. Liker du best den bohemske, den industrielle eller den rustikke stilen?

Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

Fløyel har virkelig kommet for å bli i trendbildet. Vi har 4 enkle grep du kan gjøre for å få det fantastiske stoffet inn i hjemmet ditt.

Kontraster gjør hjemmet spennende

Kontraster er ikke bare en vegg i en spenstig farge. Kontraster er myke og harde materialer, gamle gulv og nye lamper. Å jobbe med kontraster er en fin måte å skape en personlige stil. 

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

Bli inspirert av trendfargen dusty rosa

Denne fantastiske fargen kommer i mange ulike nyanser og uansett hva du velger blir rosafargen superfin i hjemmet. 

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Sofa - Vi hjelper deg å velge den riktige sofaen til din stue

En sofa er for mange husets viktigste møbel og hos Bohus kan du få hjelp fra fagfolk til å finne riktig sofa til din stue. Les våre beste råd her!

Topp 5 lenestoler for kveldens TV-begivenheter

Lenestolen er et sentralt møbel i stuen og nå som TV-høsten kommer fortere enn du aner, blir maksimal komfort helt essensielt. Se Bohus sine topp 5 lenestoler her

Modulsofa – Skreddersydd sofa for din stue

Modulsofaen har blitt et svært populært møbel med sin store tilpasningsdyktighet og moderne uttrykk. Les mer om hvordan du kan skreddersy din egen sofa!

Topp 3 sovesofaer for 2 personer

En sovesofa kan være plassbesparende og samtidig det optimale sovemøblet for to personer. Her har vi valgt ut tre flotte sovesofaer med plass til to.

Slik styler du ditt sofabord i din favorittstil

Prikken over i’en i stuen er et sofabord som føles personlig og passer med interiøret for øvrig. Her er tips til en vellykket styling med fokus på tre populære stiler.

Slik innreder du med farger

Farger frisker opp, gjør omgivelsene vakre og spennende, og skaper stemning. Vi viser hvordan du kan bruke farger i hjemmet. 

Klassisk interiør: Her er Halvor Bakkes beste stiltips

Vi er mange som tiltrekkes av det lune, elegante og generøse i et klassisk interiør. Her er fem gode tips fra Halvor, som står bak møbelserien Signature Collection by Halvor Bakke. 

Slik får du den nordiske stilen i din stue

Liker du det rene og minimalistiske? Da er den nordiske stilen noe for din stue. Kathrine Sørland tipser deg gjerne om hvordan du innreder stuen i hennes favorittstil.

Klassiske interiørtips til stuen

Klassisk interiør er i vinden som aldri før. Spesielt i stuen vil mange slappe av i et lunt, tidløst og elegant interiør. Du også, kanskje? Her er interiørtips for å skape denne looken.