Gå til hovedinnhold

Slik innreder du hjemmet med marmor

Vi viser hvordan du bruker det eksklusive materialet i interiøret. 

Marmor i stuen

Marmor er et svært populært materiale i hjemmet. Det kan brukes som benkeplater på kjøkkenet, som fliser på badet, som bord i stuen og som lamper i gangen!

Nå kan man få nesten alle interiørartikler i marmor. Men hvordan vil du bruke dette tidløse og anvendelige materialet?

Hvor store flater vil du ha i marmor? Kan du gå for en benkeplate? Marmor er slitesterkt og fleksibel i bruk og gjør det til et bra valg av benkeplate.

Velg for eksempel å bruke marmor som bordplate i stuen. De nydelige detaljene i marmoren løfter stuen til nye høyder. Bordet får virkelig skinne i kombinasjon med en varm sofa som Rucola 3 seter i turkis, og ellers enkel og minimalistisk innredning.

 

Marmor i ulike farger

Marmor finnes i uendelig antall mønstre og farger. Hva liker du best? Hvit marmor er det klassiske valget, mens svart marmor er mer edgy.

Bruk gjerne marmor i spreke farger. Varianter i rosa og grønn gjør hjemmet spennende.

På bildet er Cubus sofabord med marmorplate i både svart og hvit farge brukt.

For å få spennende kontraster kan du kombinere marmor med myke tekstiler, trematerialer og elementer i gull. Grønne planter hever også inntrykket. 

Marmor i detaljene

Marmor er et stilsikkert og tidløst valg til hjemmet. Men du trenger ikke gå for et sofabord eller marmorvask på badet for å bruke marmor i interiøret.

Marmor er lekkert som skjærefjøler stående på kjøkkenbenken, som lysestaker i stuen eller som taklamper i gangen.

Uansett hvordan du bruker materialet vil den tilføre hjemmet litt luksus.

De fine Marble taklampene i hvit marmor blir en fin kontrast til den mørkeblå veggen. Så enkelt kan du skape den luksuriøse stilen. 

Kontraster

Marmor blir ekstra fint sammen med detlajer i gull. Marble bordlampen står helt nydelig på en pult, et sidebord eller på en hylle.

Her er det valgt en varm farge på veggene fra Nordsjö, som skaper en fin kontrast til det harde materialet.

Shop the Look