Gå til hovedinnhold

Svart spisebord

Ønsker du et tidløst og elegant spisebord? Da er et svart spisebord akkurat det du trenger.

Fargen svart er alltid trendy og nå er sorte møbler til spiseplassen hetere enn noen gang. Og ikke uten grunn. Svart er en farge som gir et strammerer og mer maskulint uttrykk, men som samtidig kan kombineres med så og si alt. For hva matcher vel ikke med sort? Skap kontraster med fargerike detaljer som fremheves av det sorte bordet.

Den store sorte

I sin tid introduserte Coco Chanel begrepet den lille sorte om en halvlang cocktailkjole med lange ermer og en enkel, rett silhuett. Vi kjenner alle denne tidløse kjolen. Et plagg som gjør akkurat det den skal – fremhever kvinnen. Det er litt sånn et svart spisebord også fungerer. Det er tidløst og fremhever resten av interiøret. Kombiner det med et svart vitrineskap og grå spisestoler med sorte aluminiumsben. Det gir et monokromt uttrykk som du kan løfte til et nytt nivå med fargerike detaljer. Det svarte spisebordet gir detaljene fritt spillerom. Vær kreativ. Bruk farger som virkelig popper og står i kontrast til det mørke. Spisestolene trenger ikke være mørke eller grå. Du kan for eksempel ha noen rustfargede spisestoler i fløyel for å bryte opp med det sorte. Du kan også leke med gulvteppet under det svarte spisebordet. Med et lyst teppe fremhever du det sorte spisebordet. Serviset får også en mer fremtredende rolle når det settes på et svart spisebord. Hvit porselen på et svart spisebord gir det hele et grafisk uttrykk. Mens dype saturerte farger skaper en luksuriøs atmosfære. Og til slutt, ikke glem blomster og planter. Her er det et vidt spekter av farger og former som vil livne opp det ellers mørke uttrykket.

Svart spisebord i ulike former og størrelser

Hos Bohus finner du svarte spisebord i en rekke ulike størrelser, høyder og fasonger Runde, ovale, firkantede og avlange. Har du god plass og planlegger store middagsselskaper, vil et skikkelig langbord være tingen for deg. Et rundt spisebord passer godt for en mindre spiseplass. Samtidig vil et rundt spisebord gi det svarte spisebordet et mykere og lettere uttrykk.

Uansett hvilket bord du velger – et bord er ingenting uten de som sitter rundt det. Disk opp noe fortreffelig mat, gjør spisestuen klar og samle familie og venner til lystige lag rundt det sorte spisebordet.

Ønsker du se og prøve alle våre sorte spisebord? Ja, da må du ta turen innom din nærmeste Bohus. Vi hjelper deg å finne det svarte spisebordet som passer akkurat din spiseplass.