Gå til hovedinnhold

Svart vitrineskap

Et svart vitrineskap er et møbel som ikke bare oppbevarer, men også viser fram innholdet i skapet. La deg inspirere til å vise fram det fineste du har.

Det tidløse og sorte vitrineskapet er et møbel for de flotteste tingene dine. Innholdet i skapet vises fram gjennom glassdørene og gir det hele ekstra tyngde og betydning. Hvis i tillegg resten av rommet er innredet i lyse farger, vil det svarte vitrineskapet stå enda mer fram og trekke til seg oppmerksomheten i rommet. Svart er både klassisk og moderne, og er en farge som fungerer like godt til en nordisk, klassisk eller rustikk stil. Ved å velge et svart vitrineskap, skaper du en eksklusiv stil.

Skapet med det fine i

I et svart vitrineskap kan du sette det som fortjener litt mer oppmerksomhet. Her kan du lagre porselen, vaser og finservise som ikke brukes så ofte. Samtidig som det står bak lukkede skapdører, kan det sees gjennom glassdørene til det svarte vitrineskapet. Det åpner for mange muligheter. Lag vakre stilleben med noen av favorittbøkene dine, bestefars gamle kamera og et bilde eller to. Hva du setter i vitrineskapet er opp til deg. Vær kreativ og vis fram de tingene du er mest glad i og som du ønsker å se hele tiden. Det kan være en stein du fant på fjelltur, en leke fra barndommen eller noe helt annet. Et svart vitrineskap gir det hele en flott ramme og et stilrent uttrykk. Plasser de tingene du ønsker å vise fram i øyehøyde, da trekkes oppmerksomheten lettere mot disse gjenstandene. Noen vitrineskap har også integrert lys for ekstra god synlighet inne i skapet. Det er ikke noe i veien for å bytte ut utstillingen i vitrineskapet i ny og ne. Følg årstidene, trender og interesser. Det gjør det svarte vitrineskapet mer spennende og du går ikke så fort lei av det du viser fram.

Ute av syne, ute av sinn

Fordelen med et vitrineskap er at du ser det som er i skapet. Da er det lett å huske på og finne fram det du ikke bruker så ofte. Det gjør for eksempel at det blir lettere å dekke til fest. Samtidig kan det også være en ulempe å se alt som er i skapet. Det er jo tross alt noen ting som ikke behøver å vises fram til en hver tid. Dette kan du for eksempel legge i noen lekre bokser eller kurver. Der kan du lagre bestikk, servietter, lys og andre løse gjenstander som ikke trenger å ligge synlig i vitrineskapet.

Finn et svart vitrineskap som passer deg

Hos Bohus finner du flere svarte vitrineskap i tillegg til et stort utvalg av skap og vitrineskap i andre farger. Enten du trenger et stort skap eller et lite vitrineskap, så finner du det hos oss.

Har du lyst til å se og prøve skapet før du bestemmer deg? Ta turen innom din nærmeste Bohus for en titt, da vel.