Gå til hovedinnhold

Tempur - opplev forskjellen

Se for deg at kroppen føles perfekt avslappet og nesten svevende. Med en seng fra Tempur føler du deg vektløs gjennom natten - som å sove på skyer!

Tempurs historie begynte da NASA utviklet et trykkavlastende materiale for astronautene. Siden den gang har Tempurs forskere og ingeniører gjennom videre forskning utviklet materialet, og tilbyr nå senger som er godkjent av NASA. Tempur- materialet former og tilpasser seg eksakt din kroppsform, er myk det du vil ha det og fast der det trengs. 

TEMPUR-materialet ble opprinnelig brukt i helsesektoren. Det var fordi flere undersøkelser og tester viste at materialet lettet trykket på rygg, hofter, skuldre og ledd. Det gjorde at Tempur hadde mange fordeler; for eksempel svært god komfort for pasienter under behandling. Alle Tempurs senger har nå denne egenskapen. Ved at madrassen responderer på kroppstemperaturen din og reduserer trykkpunkter på kroppen, så reduseres også belastning, ubehag og man snur seg mindre i løpet av natten.

Tempur er stolt sponsor av langrennslandslaget! Det er fordi god søvn gir god prestasjon - til og med prestasjoner i verdensklasse.

Les hvor viktig søvn er for god prestasjon!

Det unike TEMPUR-materialet

Det opprinnelige Tempur-materialet var utarbeidet av NASA for å dempe det ekstreme trykket fra G-kreftene for astronauter under oppskytning og landing. Basert på NASAS oppfinnelse og teknologi utviklet Tempur sine madrasser og puter. De unike egenskapene i madrassene gjorde at Tempur ble de eneste som er anerkjent av NASA og sertifisert av the Space Foundation.

Når du ligger på en Tempur-madrass responderer de viskoelastiske cellene på innsiden umiddelbart på din kroppsvarme, kroppsform og vekt. Materialet føyer seg og tilpasser seg, og letter trykk og absorberer bevegelse. Du blir perfekt omfavnet av ekte komfort og får fullkommen støtte. Resultatet er en unik følelse av total avslapning og fullstendig vektløshet.

4 fordeler med TEMPUR-materialet:

1. Tilpasser seg eksakt etter din kropp som gir akkurat den støtten og avlastningen du trenger.

2. Tempur-materialet vil natt etter natt gå tilbake til sin opprinnelige form. Det er viktig for å gi deg god komfort og støtte gjennom hele madrassens levetid. 

3. Tempur-materiale demper bevegelse slik at du ikke blir forstyrret av din partner. 

4. Fordi Tempur-materialet tilpasser seg din kroppform, så minimeres trykkpunktene som oppstår i en vanlig madrass. Du vil derfor ha mindre behov for å snu deg om natten. 

Sengene fra Tempur har 10 års garanti og alle madrassene og overmadrassene er vedlikeholdsfrie!

Velg den riktige sengen for din kropp

Tempurs sengekolleksjon består av rammesenger, kontinentalsenger, regulerbare senger, kombimadrasser og overmadrasser. Uansett vekt, størrelse eller alder, så vil Tempur-materialet følge konturene av din kroppsform. Tempur tilbyr tre ulike fastheter, som hver og en har unike egenskaper for at du skal sove din beste natt, hver natt. 

Les mer om de ulike fasthetene her!

Tempurs kontinentalsenger

En kontinentalseng har i tillegg til en eller to rammemadrasser og en overmadrass, en eksta tykk mellommadrass som gir ekstra god komfort og høyde på sengen. Du kan velge ulik fasthet på de to sengesidene og du kan skreddersy din seng ved å velge blant ulike farger, tekstiler og ben. 

Tempurs regulerbare senger

Tempurs regulerbare seng kan enkelt styres med fjernkontroll for den optimale ligge- eller sittekomforten. Visste du at ved å heve fotenden i sengen, så får musklene i hofte og ledd bedre avlastning? Blodsirkulasjonen blir også bedre! Ved å heve ryggen når du skal sove, kan det være enklere å puste, og hvis du eller din partner snorker, så kan det faktisk redusere snorkingen. Velger du å ha sengen helt nedsenket, så har sengen de samme gode egenskapene som en kontinentalseng. 

Tempur rammeseng

Tempurs rammesenger er bygget på en solid treramme. Madrassen består av det unike Tempur-materialet som lar deg sveve gjennom natten, og overmadrassen kan du få i tre ulike fastheter. Designet er minimalistisk og perfekt for nordiske soverom. Du kan velge mellom ulike ben, farger og tekstiler. 

Velg riktig Tempur-pute 

Visste du at puten du sover på har svært mye å si for kvaliteten på søvnen? Ved å velge riktig pute etter din sovestilling kan du faktisk forbedre nattesøvnen og unngå vonde skuldre og stiv nakke. Alle Tempur sine puter former seg etter hode, nakke og hals, og gir optimalt støtte. Putene er beskyttet av et putetrekk som kan enkelt tas av og vaskes i maskinen. Alle Tempurs puter har full garanti på 3 år.