Gå til hovedinnhold

Kleber teppeserie designet av Halvor Bakke

Kleber er en ny og spennende teppeserie designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. La deg inspirere av de flotte og kvalitetsrike teppene! 

- Når det kommer til innredning og styling er gulvtepper et viktig element for å skape ulike soner og miljøer. Man kan på mange måter si at gulvteppet gir personlighet til hjemmet, og det er akkurat det min nye teppeserie Kleber gjør, sier Halvor Bakke.

Det finnes en rekke fordeler ved bruk av gulvtepper. Ikke bare ser det fantastisk ut, men varmen holder seg bedre og støy dempes – for å nevne noe.

Egenskaper og fordeler

- Jeg ønsket å designe tepper som passet like godt på fjellet, i byen, som ved sjøen. Derfor var det en selvfølge at teppene skulle være i ull, sier Halvor.

Kleber er laget av 100% New Zealand ull, som er ull av høy kvalitet og som gir lite loing. Fargene er helt naturlige og gjør at hvert teppe blir ulikt og unikt, i tillegg til at de er laget med en håndflettet vevteknikk som gir en fantastisk struktur. Teppene er også vendbare, slik at du kan forhindre slitasje hvor teppet er mest utsatt.

Finn din favoritt!

Kleber får du i flere ulike farger, størrelser og fasonger. Dette gir deg den perfekte muligheten til å skape akkurat det uttrykket du er ute etter. Dersom du ønsker å myke opp rommet passer den runde fasongen godt, den skaper et blikkfang og gjør seg utmerket under et rundt bord. De runde teppene fra Kleber fås i tre forskjellige størrelser, avhengig av hva som passer best hjemme hos deg.

Rektangulære tepper passer fint inn i et sofaområde med rette linjer eller under et spisebord i samme fasong. Blant disse kan du velge mellom hele fem forskjellige størrelser.

Kjøkken og gang er også områder som har godt nytte av gulvtepper, og som skaper et hjemmekoselig miljø. Finn deg en eller flere favoritter her!