Gå til hovedinnhold

Terrassevarmer – perfekt for sene kvelder ute

Med en terrassevarmer forlenger du sommeren! Du kan nyte lange og koselige kvelder ute, både tidligere på våren og senere på høsten. Til og med om vinteren kan du hygge deg ute når du har en god terrassevarmer. 

 

Hvorfor sitte inne når den varme årstiden er over, og gradestokken begynner å krype nedover? Med en terrassevarmer kan du vente med å dekke til hagemøblene dine, eller du kan pakke dem ut igjen tidligere.

Uansett sesong vil en terrassevarmer gi deg mange gode og minneverdige stunder. Og det er noe magisk og spesielt når du sitter godt og varmt ute samtidig som snøen drysser ned.

Terrassevarmer – dette bør du tenke på

Aller først: Hvor stor terrasse har du, og hva er størrelsen på området du ønsker å varme opp? Holder det med en stol eller to og et lite bord, eller vil du ha mulighet til å dekke på til mange personer og servere middagen ute? I tillegg er det smart å velge en terrassevarmer du kan flytte rundt etter behov, slik at du ikke er avhengig av å måtte sitte på samme sted.

Neste spørsmål er om du skal ha en terrassevarmer som bruker gass eller strøm? Gass er dyrt i drift, så hvis du har stikkontakt ute er det smart å velge en som går på strøm. Da trenger du ikke å bakse med gassflasken hver gang du skal kose deg utendørs. Ikke minst slipper du å kjøpe nye flasker når du plutselig går tom – hvilket som kjent "alltid" skjer når stemningen er på sitt høyeste.

Kvalitet er viktig, og terrassevarmeren din skal tåle å få vann på seg – om høsten kan det jo regne både sidelengs og oppover. Se derfor etter terrassevarmere som tåler vannsprut, og som hindrer vannet i å nå de elektriske delene. Det gir deg ekstra trygghet å vite at du ikke risikerer å få støt av terrassevarmeren din.

Her er det også snakk om sikkerhet, og den må selvsagt ivaretas. En terrassevarmer kan få en svært varm overflate, som nysgjerrige små barnehender i et uoppmerksomt øyeblikk fort kan få et ublidt møte med. Noen produsenter har tenkt på dette, og har overflater som ikke blir varme.

Et godt tips for lengre holdbarhet er å oppbevare terrassevarmeren din under tak eller inne, slik at den ikke blir stående ute for vær og vind. Og husk å alltid følge bruksanvisningen til terrassevarmeren slik at den blir brukt på riktig måte.

To gode terrassevarmere – en bordmodell og en stående

Hos Bohus finner du terrassevarmere som oppfyller alle behov når det gjelder størrelse, mobilitet, strøm, vannsprut, trygghet og sikkerhet – og som tar seg godt ut på balkongen eller terrassen din. Avhengig av hva du skal bruke den til, velger du selv om du vil ha en eller flere terrassevarmere.

Terrassevarmer bordmodell

Dersom du har en liten balkong eller kun ønsker å varme opp en sittegruppe for to, er en liten terrassevarmer bordmodell perfekt. Selv om den ikke gjør mye av seg i størrelsen, er den en aldri så liten kraftkar – her får du effekt på opptil 700 watt. Sett den på bordet mellom dere for å få direkte varme, og så er det bare å nyte varmen sammen selv på kalde kvelder og netter.

Terrassevarmer stående

Hvis du har en større terrasse, eller ønsker å varme opp en sittegruppe eller spisebord, er en stående terrassevarmer akkurat det du trenger. Når den står på gulvet får du en jevn varme både på beina, kroppen og ansiktet. Med andre ord – en stående terrassevarmer eller to gjør at du kan se frem til deilige middager under stjernene året rundt.

Begge terrassevarmerne går på strøm, er av topp kvalitet og design, avgir infrarød varme (som er helt trygt!) og de har et bærehåndtak slik at du enkelt kan flytte dem til der dere sitter. De er IPX4-vanntett, hvilket betyr at de tåler vannsprut fra alle kanter. En stor fordel er også at hvis disse terrassevarmerne velter, slår de seg automatisk av umiddelbart. Og ikke minst – aluminiumet har et non-hot touch belegg, som sørger for å holde yttersiden avkjølt.

Er du klar for å gjøre utesesongen lengre, og uteplassen varmere? Da bør du legge turen til din nærmeste Bohus – vi hjelper deg å finne terrassevarmeren som passer i hjemmet eller på hytta.