Gå til hovedinnhold

Slik handler du smart under salget

For at du skal få tak i alt du trenger og samtidig unngå bomkjøp, les våre tips!

Vår høyeste prioritet er helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte. For å ta hensyn til tiden vi er inne i har vi valgt å utvide Black Friday til Black Week. Det betyr at alle tilbudene gjelder hele uken. På den måten blir det færre kunder av gangen i våre varehus – og du får en mer behagelig opplevelse når du handler hos oss.

Enten det er Black Friday, romjulssalg, eller det store januarsalget, så betyr det at du kan få tak i møbler og interiør som du har lyst på til ekstra gode priser. I slike salgsperioder er det mange kroner å spare, men da må du vite hva du virkelig vil ha. Det er først da du unngår bomkjøp og kan gjøre noen gode kupp! Vi har samlet våre beste tips til å handle strukturert under salget og for å få en stressfri handletur: 

1. Lag en prioritert handleliste

Sett opp alt du har lyst til å kjøpe i en priortert rekkefølge for å få oversikt over alt du trenger eller ønsker deg.

2. Del listen i "need to have" og "want to have"

Det er mye vi vil ha som vi strengt tatt ikke trenger. Marker derfor hva du faktisk trenger i handlelisten slik at du får oversikt over hvilke varer du bør kjøpe deg, og hvilke varer som du kanskje kan unne deg nå som det er salg. 

3. Sett opp et budsjett

Ikke gå på en smell! Er handlelisten lang kan shoppingen plutselig bli for dyr selv om det er salg. Sett derfor opp et budsjett på hvor mye du har råd til å bruke. I tillegg vet du på forhånd ordinærprisen på varene du ønsker deg, så skriv ned fullprisen på varene. Sett så en pris på hvor mye du er villig til å betale for hver enkel vare og se hvor mye du kommer til å spare. Når salget har startet vet du på den måten hvor mye du egentlig er villig til å betale. 

4. Spar penger på gaver

Under store salg kan du spare mye på å kjøpe bursdagsgaven eller starte julegaveshoppingen. Lag en oversikt over hvem du skal gi til, og hva du ønsker å kjøpe. Når salget starter har du listen du trenger for å handle gavene strukturert på tilbud!

5. Meld deg inn i Bo:klubben

Det er smart å vite allerede i forkant av salget hvilke varer som kommer på tilbud. I mange tilfeller, som før Black Week starter, sender vi ut nyhetsbrev som viser tilbudene. Slik kan du skaffe deg oversikt og se tlbudene før alle andre. Du kan melde deg inn i Bo:klubben her!

6. Tenk hele rommet

Når man skal handle møbler og interiør er det alltid lurt å tenke hva du allerede har hjemme, hva du vil ta vare på og hva du kan bytte ut. Ta deg tid på forhånd til å tenke hvordan rommet kommer til å se ut med den nye sofaen eller den nye vasen. Sjekk gjerne ut Pinterest eller Inspirasjonssiden vår for å bli inspirert. Passer varene du har tenkt til å kjøpe under salget med resten av innredningen? Har du en tanke om dette på forhånd kan du unngå bomkjøp!