Gå til hovedinnhold

Topp 5 lenestoler for kveldens TV-begivenheter

Lenestolen er et sentralt møbel i stuen og nå som TV-høsten kommer fortere enn du aner, blir maksimal komfort helt essensielt. Se Bohus sine topp 5 lenestoler her

Enten du skal se årets store sportsbegivenhet, bli oppdatert på nyheter eller forsvinne inn i en god film eller serie, så er det mer behagelig å sitte godt mens du gjør det. Så da gjelder det å finne en riktig lenestol for deg.

Hos Bohus tar vi det som et selvfølgelig utgangspunkt at du ønsker maksimal komfort – en stol som ingen vil sitte i, er vel strengt tatt for ubrukelig å regne? I vårt sortiment finner du tvert imot lenestoler som familien vil slåss om å få sitte i.

Med god komfort tenker vi på en oppbygning som gjør at kroppen får riktig støtte, at det går an å justere hvordan man sitter, og at bena kan få komme opp fra gulvet og ligge på en skammel eller pall.

Lenestolene vi ønsker oss denne høsten

Lenestolen har en naturlig plass i TV-hjørnet, og liker seg best i tospann slik at din bedre halvdel eller en kompis som er på besøk får sitte like komfortabelt som deg selv. Prince er en liten og komfortabel recliner som passer inn i de fleste rom. Stolen er et godt valg for deg som vil ha komfort og kvalitet. Fothvilen og den justerbare ryggen kan reguleres helt uavhengig av hverandre, og alle myke deler er laget i formstøpt kaldskum som sikrer god komfort også på sikt.

 

 

Ofte blir det slik at den enkelte i husholdningen har «sin» stol med ulike tilpasninger i materialer og funksjonalitet av samme modell. Vårt sortiment av lenestoler har alle et enkelt, tidløst design slik at det ikke blir stilkrasj selv om dere velger to forskjellige modeller. 

 

Har du et eget rom for TV og film, så kan det forvandles til en kinosal ved å erstatte sofaen med en rad lenestoler. Her gjelder det å velge en modell med topp komfort, som den funksjonelle Timeout. Hvilestolen er designet av norske Jahn Aamodt og produsert i Skandinavia. Leveres i mange stoffer og skinn, og kan fås med integrert fothviler så vel som frittstående pall. Møbeldesigneren vår lar deg i tillegg til sofa, designe din egen Timeout hvilestol. Design en stol som matcher sofaen du har bygget eller en som fremhever personligheten din. Valget er ditt!

 

Dersom interiøret ellers i stuen gjør at du ønsker mer moderne eller klassisk design også på lenestolen, finner du det hos oss. Den smekre lenestolen Bravo hører hjemme i den nordiske designtradisjonen og kombinerer topp komfort med et vakkert utseende.

Alex stol er en harmonisk tolkning av den klassiske ørelappstolen. Med over 300 ulike stoffer og skinntyper å velge mellom samt ulike farger på ben, kan denne lenestolen tilpasses ulike omgivelser. 

Paz hvilestol har et spennende design inspirert av naturens myke, organiske former. Hvilestolen har utsøkt komfort og har regulerbar nakkedel og gassfjær som regulerer ryggen. Kan leveres med sving sokkel eller stålunderstell

Husk at dette var våre 5 på topp – Bohus har mange flere lenestoler å velge mellom. Ta en titt her på nettsidene våre, eller besøk din nærmeste butikk for å prøvesitte.