Gå til hovedinnhold

Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

Fløyel, velour, velvet, kjært barn har mange navn. Men uansett navn, stoffet fløyel har kommet for å bli i trendbildet. Vi har 4 enkle grep du kan gjøre for å få det fantastiske stoffet inn i ditt hjem.

Kontraster gjør hjemmet spennende

Kontraster er ikke bare en vegg i en spenstig farge. Kontraster er myke og harde materialer, gamle gulv og nye lamper. Å jobbe med kontraster er en fin måte å skape en personlige stil. 

Bo tropisk med trendy bambus

Bambus er tilbake i interiøret for fullt! Skap en tropisk atmosfære utendørs med utemøbler i det eksotiske naturmaterialet.

Bli inspirert av trendfargen dusty rosa

Denne fantastiske fargen kommer i mange ulike nyanser og uansett hva du velger blir rosafargen superfin i hjemmet. 

Interiørtips til badet

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. 

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Designklassikeren Frandsen

Frandsen har designet og produsert lamper siden 1968. De har prydet det danske hjem i 50 år, med høy fokus på design og kvalitet. Nå kan du få lampene hos oss. 

Spisesofa er det som gjelder nå - Dette er våre favoritter

Spisesofa har blitt et svært populært møbel som stadig flere tar i bruk ved spiseplassen. Her har Bohus samlet sine favoritter. Se spisesofaene her.

Slik skal spisebordet se ut i år

Spisebordet er gjerne et samlingspunkt i hjemmet. I denne trendguiden har vi samlet årets mest populære spisebord. Se alle spisebordene her.

Sofa - Vi hjelper deg å velge den riktige sofaen til din stue

En sofa er for mange husets viktigste møbel og hos Bohus kan du få hjelp fra fagfolk til å finne riktig sofa til din stue. Les våre beste råd her!

Slik innreder du hjemmet med marmor

Vi viser hvordan du bruker det eksklusive materialet i interiøret. 

Våre mest populære stoler i 2018

Det er mer fokus på stoler i interiøret for tiden. Spisestoler er rett og slett blitt trendy, og i Bohus ser vi at dette bare fortsetter neste år. Her er de mest populære stolene i 2018 – la deg inspirere til et nytt interiørår i stolens tegn!

Skovby spisebord – En favoritt i norske hjem

Vi elsker dansk design og kvalitet her til lands, og Skovby spisebord er populære valg når spiseplassen skal innredes. Ikke så rart, med tanke på det førsteklasses håndverket som legges ned i produksjonen av Skovbys møbler.