Gå til hovedinnhold

Utemøbler til din personlige oase

En beskjeden storbybalkong, en liten solkrok, stor platting eller anselig hage? Slik skaper du det perfekte uteområdet.

Slik gjør du uteplassen klar for vår og sommer

Dette er det første du bør gjøre i hagen og på balkongen. Les tipsene som gjør uteplassen vårklar!

Slik innreder du en liten balkong

Proffenes triks er å tenke fleksibilitet, flerbruk og utnytte høyden. Med disse tipsene får du maksimalt ut av den plassen du har! 

 

Nå er årets hagemøbler her!

Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass? Enten du vil møblere balkongen, lage en tropisk oase i hagen eller slappe av i en behagelig hengestol, i år finnes det noe for enhver. Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget.

Slik skaper du ekte påskestemning

Hvordan skal du nyte fridagene? For deg som har hytte er kanskje svaret selvsagt, men for deg som skal være hjemme er det minst like viktig og få det koselig for å skape skikkelig påskestemning. 

 

Gjør uteplassen ny med sommerens interiør

Uansett hvor stor uteplass du har kan du lage deg en sommerlig, grønn oase. Med bare noen planter, potter og sommerlige tekstiler kan du heve inntrykket på uteplassen og nyte varme dager i solen. 

Bo tropisk med trendy bambus

Bambus er tilbake i interiøret for fullt! Skap en tropisk atmosfære utendørs med utemøbler i det eksotiske naturmaterialet.

Vedlikehold hagemøblene

Utemøblene dine utsettes for store temperatursvingninger og ulike værforhold. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på utemøblene. Vi forklarer hvordan. 

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i rotting!

Skap et innbydende uteområde med nye hagestoler og hagebord

Hagebord og hagestoler kan raskt gjøre et uteområde mer innbydende. La deg inspirere av våre tips for å innrede uteområdet med årets hagemøbler.

 

Hvordan dekke bordet til sommerfesten

Hva er vel bedre enn gode middager på varme kvelder på uteplassen? Her er 5 tips du trenger til å dekke bordet på sommerlig vis! 

Signature Collection Garden

Den klassiske hagekolleksjonen til Halvor Bakke er tilbake med alle favorittene!

Her er årets hagemøbler!

Vi viser deg de spennende nyhetene til uteplassen. Uansett om du har stor hage eller liten balkong, her er det noe til enhver!

Hagemøbler laget for norsk sommer

Utemøblene er spesielt utsatt for slitasje i et norsk klima med mye vær og vind. Solen kan blekne tekstilet og regn kan gjøre skader. Vi viser deg hagemøblene som du kan la stå ute i all slags vær!

Få inspirasjon til 17. mai-feiringen

Hipp, hipp hurra! Nasjonaldagen og den beste dagen i mai nærmer seg. Les våre tips til feiringen!