Gå til hovedinnhold

Utepynt som skaper det lille ekstra

Når uteplassen er ferdig møblert og klar, er det bare litt utepynt som skal til for at det blir ekstra fint på balkongen, terrassen eller hagen.

På sommeren er livet best når du bare kan sløve i hagen og slikke sol på balkongen. Med en velmøblert uteplass blir det enda litt mer avslappende. For hagen, terrassen eller balkongen er litt utepynt prikken over i-en. Her får du tips til hvordan du kan pynte hagen for sommeren.

Gjør det hjemmekoselig ute

Selv om du er ute, er det ingenting i veien for å gjøre det litt hjemmekoselig, eller utekoselig, om du vil. Pynteputer passer like godt ute som inne. Legg et par pynteputer i hagesofaen. Velg gjerne puter i ulike farger og mønster, det gir et mer dynamisk uttrykk. Fargene kan gjerne matches med andre detaljer på uteplassen. Sommerkveldene kan fort bli kjølige, og da er det alltid deilig å ha noen myke og varmende pledd tilgjengelig. Pleddet kan med fordel stå i kontrast til resten av interiøret. Har du for eksempel en blå hagestol, vil et rosa eller gult pledd passe godt og skape en gjennomtenkt og behagelig fargekontrast. Lys må alltid med når en skal gjøre det hjemmekoselig. Gjør uteplassen ekstra hyggelig med lyslenker som henger over spisebordet eller loungeområdet. Kombiner gjerne elektrisk lys med levende lys. Det skaper en koselig og intim atmosfære i sommernatten.

Utepynt som gir et personlig preg

Med velvalgt utepynt får uteplassen din mer personlighet og særpreg. Det er ikke så mye som skal til. Noen figurer og skulpturer vil gjøre uteplassen mer spennende. Et fat i tre på bordet er et flott objekt i seg selv, som også kan brukes til å samle noen fine steiner du har funnet på tur eller andre små gjenstander. En lekker blomstervase med en vakker blomsterbukett, eller bare noen markblomster, vil sprite opp enhver uteplass. Du kommer langt med noen få ting når du pynter uteplassen. Tenk på at du skal skape en helhet og at utepynten ikke tar overhånd. Først og fremst er er det viktig å pynte i en stil du liker. Kanskje du liker det enkelt og stilrent, eller mer eksotisk med fargerike blomster og planter. Valget er ditt. Når du innreder og pynter basert på stilen din vil uteplassen få et personlig preg, og samtidig vil du sette enda mer pris på den.

Når uteplassen er ferdig pyntet er det bare å nyte sommeren og den lekre uteplassen din. Trenger du hjelp til å finne utepynt, er du alltid velkommen til din nærmeste Bohus. Der finner du alt du trenger for å gjøre uteplassen ekstra fin.