Gå til hovedinnhold

Vårens fineste tekstiler

Vi ser frem til å slippe våren inn med lette, delikate sengetøy, gardiner, tepper og puter. Her er vårens tekstil-nyheter! 

Vårlige gulvtepper og utetepper

Det er på tide å bytte ut det store gulvteppet som har varmet føttene gjennom vinteren! Nå skal gulvteppet være lett, gjerne med mønster og vårlige farger. Hva passer i ditt hjem? 

Se alle gulvtepper her

Til utesesongen har vi også vårlige utetepper - alt fra nøytrale og klassiske utetepper til fine mønstre og sterkere farger. Et uteteppe kan heve inntrykket av uteplassen. Underlaget er jo som oftest veldig kaldt, og da kan uteteppet gjøre hagegruppen lun og koselig. 

Frisk opp hjemmet med nye puter

Denne våren er det puter som gjelder! Inne eller ute - det er egentlig det samme hvor du bruker dem, men de skal være mange! Nå ser vi at trenden går mot det taktile, hvor ulike strukturer og materialet skal blandes, og teksturene skal komme frem. Bland putene på din måte og skap et personlig hjem. Finner du en favoritt? 

Se hele utvalget av pynteputer her

Mykt sengetøy i sateng og bomull

For noen er definisjonen på lykke nykvernet kaffe i sola på morgenen, men for andre kan det være å legge seg i en myke seng med nytt og rent sengetøy på kvelden. Våre sengesett fås i ulike kvaliteter som sateng og 100 % bomull. God kvalitet gjør at følelsen av det nye sengetøyet vil bare vare og vare. 

Se hele utvalget her

Luftige tekstiler i et vårlig soverom

På vinteren liker du kanskje at soverommet er lunt, varmt og koselig. Nesten som en liten hule du kan krype inn i når temperaturen synker. Men nå er det på tide å krype ut igjen av hulen og slippe våren inn! Bytt ut gulvteppet, de tunge gardinene og ullpleddene - nå skal soverommet være lett og luftig. Åpne opp vinduene og slipp duft og luft inn. Det er på tide å bytte den varme vinterdyna med den lette, og svale dyna. 

Les dyneguiden vår for å finne den rette dynen for deg!

Frisk opp soverommet med lekre sengesetøy, lette gardiner og lyse farger. Nå skal våren inn på soverommet!