Gå til hovedinnhold

Finn drømmesengen: Vi viser deg senger i tre ulike prisklasser

Les våre tips og velg seng innenfor ditt budsjett!

 

Senger under 7 500 kroner

En rimeligere seng er perfekt på barne- eller ungdomsrom gjesterom eller hybelen. Her finner du både ramme- og kontinentalsenger. Størrelsen 120 er også perfekt for disse rommene. Ønsker du ekstra god utnyttelse av plassen kan du kjøpe ZEN magasin, som også har oppbevaring under sengen. Her får du rimelige og praktiske senger, og ikke minst en god natts søvn!

Senger mellom 8 000 og 15 000 kroner

Her gjelder det å prioritere hva man verdsetter med en seng. Om det er komforten som gjelder kan man få en svært god seng i en litt mindre størrelse, eller man kan kjøpe en rimeligere seng som ZEN Tokyo kontinental, som er ekstra stor, og få med gavl på kjøpet for under 15.000 kr. Disse sengene varer også lenge, selv om de ikke ligger i den dyreste prisklassen, så husk også å tenke på hva du vil trenge om noen år!

Senger over 15 000 kroner

Hvis du vil investere i en god seng som varer lenge, og også kan forlenge livet så lønner det seg å gå litt opp i pris, og sjekke alternativene. Om du tenker det blir litt dyrt kan du regne ut prisen per natt. Dette gjør du ved å dele prisen på sengens levetid. For eksempel koster en seng til kr 50.000 kun 9 kr per natt om den varer i 15 år. Sammenligner du dette med pris og levetid på bilen din kan du få deg en overraskelse!

 

Her finnes det mye man kan velge i, og mange forskjellige egenskaper. Du kan gå for en regulerbar seng, hvor du kan heve hode- og fotende, eller en seng hvor du rett og slett kan regulere fastheten. Tilvalg som gavl, en ekstra god overmadrass, sengebenk eller ekstra lengde på sengen kan også gjøre både natten og våkentimene mer behagelig. I alle Bohus sine varehus har vi sengeeksperter som kan veilede deg gjennom ditt kjøp og hjelpe deg å finne din perfekte seng. Så kom gjerne innom, men har du ikke mulighet, så kontakt ditt varehus på mail eller telefon. Kontaktinformasjon til ditt nærmeste varehus finner du her!