Gå til hovedinnhold

Velg en seng med svanemerket

Ser du etter en ny seng som tilfredsstiller strenge miljøkrav? Når Jensen utvikler sine produkter er fokuset på miljø. Kun de beste produktene på markedet består Svanemerkets krav.

Svanemerket ble utviklet av Stiftelsen Miljømerking, og merkeordningen har to formål:
1. Gjøre det enkelt for forbrukerne å ta et miljøbevisst valg.
2. Få produsenter til å produsere og lage miljøtilpassede varer og tjenester.

Dersom et produkt er svanemerket, kan du være sikker på at det er produsert med hensyn til miljø og bærekraftig produksjon.

 

Jensen Ambassadør har vært en av Jensens mest solgte senger i snart 20 år. Sengen er i stadig utvikling for å møte dagens krav til behagelig liggekomfort og design. Jensen Ambassadør kontinental har Jensen beste fleksible fjærsystem og en ekstra myk skuldersone.

 

First kontinental gir god liggekomfort til en rimelig pris. Jensen First kan fås i ulike fasthetsgrader, størrelser, tekstiler og farger. Alle Jensens senger har en totalgaranti på 5 år og livstidsgaranti på ramme- og fjærbrudd. 

Jensen tar miljøansvaret på alvor

For at et produkt skal få tildelt Svanemerket må det gjennom en objektiv miljøvurdering. Her vurderes hele livsløpet til produktet for å sikre en miljøvennlig prosess i alle ledd. Dette innebærer at transport, produksjon og avfallshåndtering følger alle miljøkrav merket stiller. Svanemerket stiller blant annet strenge krav til energieffektivitet, holdbarhet, materialer og kjemikalier. Alle krav må dokumenteres og kontrolleres av Miljømerking.

De fleste av Jensens madrasser er svanemerket, noe som betyr at du får en madrass som er bra for både miljø og helse. Ønsker du en seng som oppfyller disse kravene, kan du for eksempel gå for en  kontinentalseng. Ikke bare utgjør de et miljøvennlig valg, en kontinentalseng fra Jensen sørger også for optimal komfort og støtte.

Jensen Diplomat kontinental har den originale soneinndelte fjærsystemet som gir en mykere skuldersone og fastere korsryggstøtte. Velg mellom ulik fasthetsgrad, og kombiner gjerne to ulike fastheter på hver sin side av madrassen.

Jensen har fokus på at det som produseres skal være av beste kvalitet, både i forhold til materialvalg, miljøvennlighet og ikke minst i forhold til kundens helse. Alle produktene som produseres er sunne og fri for skadelige kjemikalier.

– Vi tilbringer en tredel av livet i sengen, og derfor er det svært viktig hvordan den er laget. Svanemerket stiller krav som sikrer bærekraftig ressursbruk, redusert klimabelastning og en giftfri hverdag, og en svanemerket seng bidrar derfor både til en god morgendag og en bedre fremtid. Det er de bedriftene som tar miljøansvar på alvor som vil gjøre det best i årene fremover, Jensen senger hører naturlig til i dette selskapet, sier Anita Winsnes, direktør i Svanemerket.

Velg en miljøvennlig seng