Gå til hovedinnhold

Vera & Kyte for Bohus: Havn

Havn er et bærekraftig, norsk designsamarbeid, som er kun tilgjengelig hos Bohus!

 

Vera & Kyte er et prisbelønnet norsk designstudio bestående av Vera Kleppe og Åshild Kyte. Vi i Bohus er så heldig å ha fått til et spennende samarbeid med Formfin og Vera & Kyte - ett av landets friskeste tilskudd til designbransjen!

– Med Havn har vi ønsket å lage en stilren sofa med lang levetid. Et tydelig nordisk uttrykk med solid kvalitet er skapt i møtet mellom tradisjon, industri og moderne design, forteller Vera & Kyte.

Formfin ble etablert i 1946 og har lange tradisjoner for et solid, norsk håndverk, lokale råvarer og kvalitet. Ved å fokusere på lang levetid stilles det høye krav til miljøvennliget i produkt og produksjon.

– Samarbeidet med Vera & Kyte har vært inspirerende og estetisk engasjerende med et stort detaljfokus. Vi er stolt av å kunne presentere et helnorsk produkt ned til minste detalj.

Havn er, i tillegg til å være norsk design, produsert i Norge og selges eksklusivt hos Bohus! 

Havn har et moderne skandinavisk uttrykk med en vennlig og inviterende karakter. De buede linjene i sidevangen er inspirert av baugen til en trebåt. Formen gir assosiasjoner til en trygg havn og duvende bølger. Formene er myke og skaper en lun komfort som inviterer til avslapning og ro. 

Havn- serien gir deg store valgfriheter både når det kommer til størrelse, materialer og farger. Sofaen kan du få som 2,5 seter, 3 seter, 3,5 seter. Ønsker du å utvide sofagruppen kan Havn stol og pall være et alternativ. Havn kommer ikke bare i fargene som vises her, men i utallige tekstiler og farger. Du kan velge mellom alle Formfin sine tekstiler. Kom gjerne innom et av våre varehus for å se alternativene! Bena kan du få i sort stål eller lys eik - velg det som passer deg og ditt hjem! Med Havn er du endelig hjemme. 

Designnyheten er kun tilgjengelig hos Bohus!