Gå til hovedinnhold

Vintage interiør - gi hjemmet ditt karakter

Å dekorere med vintage interiør er både miljøvennlig og trendy. Vi viser deg hvordan du skaper et unikt utrykk hjemme med vintage interiør.

 

Å innrede et unikt hjem er en kunst. Det hjelper ikke å bare innrede med siste skrik innen møbler og interiør. Et hjem med særpreg og personlig touch krever mer enn som så. For å gi hjemmet ditt den siste touchen er vintagemøbler midt i blinken. Vintagemøbler vitner om at du har et bevisst forhold til møblene og interiøret ditt. Gamle møbler er høykvalitets design som har tålt tidens tann. Lik en bokklassiker, er tiden som har gått fra den ble lansert til nå, hvor den fortsatt er i bruk, beviset på at møbelet har en verdi utenom det vanlige. Vintagemøbler er unike og skaper en vakker og hjemmekoselig atmosfære.

Bland vintage interiør med moderne design

Med kontraster blir innredningen mer spennende. Akkurat derfor får du et mer levende uttrykk i hjemmet når du blander vintage interiør med moderne design. Se for deg en stilren stue hvor rette linjer og et stramt uttrykk står i fokus. Setter du inn et vintage stuebord vil det bryte med resten av interiøret og skape et mer personlig uttrykk, Blir et stort bord for mye, kan du bruke små dekorelementer og detaljer som for eksempel en vintage krukke.

Brukte eller nye vintagemøbler

Når du skal innrede med vintagemøbler kan det lønne seg å ta turen innom bruktmarkeder og -butikker. Der kan du fort gjøre et skikkelig vintagekupp. En stol eller et bord kan ofte plukkes opp for en slikk og ingenting. Som regel trenger de bare en puss og litt lakk for å gjenvinne sin fordums glans. Har du ikke tiden som kreves for å finne vintagemøblene du ønsker deg brukt, kan du gå for nye møbler i vintage design. Spisestoler med rottingsete i god stand er det ikke lett å finne brukt, da er det ofte lettest å kjøpe nytt. Et vintage bord derimot kan du ofte finne brukt og enkelt restaurere selv. Uansett om du kjøper brukt eller nytt er vintagemøbler en investering. Vintage interiør og møbler vil du mest sannsynligvis ha glede av i mange, mange år. Du skal ikke se bort ifra at de kan gå i arv til neste generasjon heller.

Kom innom din nærmeste Bohus og se vårt store utvalg av møbler og interiør du kan matche med dine vintagefunn.