Gå til hovedinnhold

Slik blir hjemmet koselig i vinterferien

Hvordan skal du nyte fridagene? For deg som har hytte er kanskje svaret selvsagt, men for deg som skal være hjemme er det minst like viktig å skape ordentlig vinterkos. 

Kulden burde ikke være noen hindring for å skape en hyggelig uteplass om vinteren! Foruten godt og varmt tøy, legg til rette for sitteplasser i le for vind og vær. En bålpanne varmer godt og gir ordentlig vinterkos i kulden. Finn frem pledd og varme lammeskinn og nyt at du kan sitte ute i frisk luft.

For frysepinnene skaper også fyr i peisen den magiske vinterhyggen. Åpne flammer gir en koselig og varm atmosfære enten du er hjemme eller på hytta. Og har du ikke peis - tenn masse lys!

Få en varm og lun hytte i vinterkulden

Med et koselig og rent hjem legges det virkelig til rette for å lade batteriene i ferien. Skap det ekstra lunt og deilig med fyr i peisen, levende lys og varme lamper. Myke tekstiler som pledd, tepper og lammeskinn i naturlige tekstiler, skaper en koselig og landlig stue hvor man kan lene seg tilbake og virkelig kose seg inne. 

Trenger du inspirasjon til innredning av hytta? Les artikkelen her!

Sørg for å ha stor nok plass rundt spisebordet, da får hele familien og vennene plass og dere kan nyte gode, lange måltider sammen. Tar du utgangspunkt i naturen når du innreder blir det sjelden galt - spesielt på hytten. Elements-serien kommer til sin rett her i landlige omgivelser. Innred med volumiøse gjenstander som tar litt plass, som store lykter og vaser. Velg de naurlige materialene som keramikk, glass, metall og tre. Ullpledd, pels og skinn er naturlige elementer som passer inn over alt! Det skaper hygge, varme og demper blant annet lyd.

Les mer om Elements-serien her!

Myke senger for late dager

Skap et innbydende og lunt soverom med myke tekstiler. Puter i ulike størrelser og farger sammen med varmende pledd gir et lunt uttrykk og en herlig feriefølelse. Velg gjerne å ha pleddet over dynene i stedet for et sengeteppe - det gir det hjemmekoselige preget og varmer litt mer. Med en myk og varm seng blir det herlig å legge seg om kvelden og litt ekstra vanskelig å stå opp om morgenen.