Gå til hovedinnhold

Gjelder til og med 15.12!

UKESKUPP!

Se alle ukeskupp her.

Handle innen søndag 15. desember for levering til jul* *Gjelder lagerførte interiørvarer.

Slik blir hjemmet koselig i vinterferien

Hvordan skal du nyte fridagene? For deg som har hytte er kanskje svaret selvsagt, men for deg som skal være hjemme er det minst like viktig å skape ordentlig vinterkos. 

13 FEBRUAR 2019

Kulden burde ikke være noen hindring for å skape en hyggelig uteplass om vinteren! Foruten godt og varmt tøy, legg til rette for sitteplasser i le for vind og vær. En bålpanne varmer godt og gir ordentlig vinterkos i kulden. Finn frem pledd og varme lammeskinn og nyt at du kan sitte ute i frisk luft.

Få en varm og lun stue i vinterkulden

Med et koselig og rent hjem legges det virkelig til rette for å lade batteriene i ferien. Skap det ekstra lunt og deilig med fyr i peisen, levende lys og varme lamper. Myke tekstiler som pledd, tepper og lammeskinn i naturlige tekstiler, skaper en koselig og landlig stue hvor man kan lene seg tilbake og virkelig kose seg inne. 

Sørg for å ha stor nok plass rundt spisebordet, da får hele familien og vennene plass og dere kan nyte gode, lange måltider sammen. Tar du utgangspunkt i naturen når du innreder blir det sjelden galt - spesielt på hytten. Stone-serien med blant annet spisebord og benk i gråbrun oljet og patinert eik, kommer til sin rett her i landlige omgivelser. Innred med volumiøse gjenstander som tar litt plass, som store lykter og vaser. Velg de naurlige materialene som keramikk, glass, metall og tre. Ullpledd, pels og skinn er naturlige elementer som passer inn over alt! Det skaper hygge, varme og demper blant annet lyd. 

Trenger du inspirasjon til innredning av hytten? Les artikkelen her!

Myke senger for late dager

Skap et innbydende og lunt soverom med myke tekstiler. Puter i ulike størrelser og farger sammen med en sengegavl gir et eksklusivt uttrykk og en herlig hotellfølelse. Velg gjerne et varmt pledd til å ha over dynene i stedet for et sengeteppe - det gir det hjemmekoselige preget og varmer litt mer. På barnerommet er det fint å gå for en enklere stil med lette sengesett og varmere lammeskinn. Med en myk og varm seng blir det herlig å legge seg om kvelden og litt ekstra vanskelig å stå opp om morgenen.