Gå til hovedinnhold

Vi tilbyr nå

Kjøpshjelp

På chat eller tlf. 90 13 10 44 mandag-fredag mellom 10.00-20.00

Wonderland sengekolleksjon hos Bohus

Å kjøpe seng skal være enkelt og trygt! Med Wonderland sin kolleksjon har valgene nå både blitt enda enklere og enda bedre.

06.03.2020

Søvn er individuelt. Noen klarer seg med et mindre antall timer, mens andre må sove mer for å fungere godt. Den generelle anbefalingen for voksne er 7 til 9 timer. Det som er sikkert er at en god seng skal tilpasse seg deg og din sovestilling. Slik reduseres trykkpunkter, du får optimal støtte til kroppen og du slapper bedre av. Med en god seng unngår du stiv og vond kropp, helsen blir bedre og du føler deg bedre! Hvem vil ikke våkne opp uthvilt og klar for en ny dag?

Hvorfor velge seng fra Wonderland?

Norsk produserte senger

Vakkert naturlandskap på Åndalsnes

Wonderland ble etablert i 1969 på Åndalsnes og sengene produseres fortsatt i samme fabrikk. Med en Wonderland seng er du med på å støtte norsk, lokal produksjon, og lokale underleverandører samtidig som sengen din er kortreist og miljøvennlig.

Finn sengen for deg

Velg mellom kontinentalregulerbar- og rammeseng

Velg mellom 3 forskjellige type senger: kontinental-, regulerbar- og rammeseng. Les mer om de ulike typene lenger nede i artikkelen. Wonderland har også et stort utvalg av løse madrasser, overmadrasser, babymadrasser og tilbehør til soverommet. 

Seng på spesialmål
Få en seng tilpasset dine mål og ønsker! Sengene fra Wonderland kan bestilles etter spesialmål. Kanskje har du en nisje sengen skal plasseres i, eller trenger en ekstra lang seng? Sengene kan fås fra 75 – 199 cm bred og opptil 120 cm lang. Ta kontakt med varehuset, så hjelper vi deg!

Allergivennlige og vaskbare tekstiler

Velg mellom et stort utvalg farger og tekstiler hos Bohus. De har en høy lysekthet, dvs fargen tåler mye og vil holde seg fin i årevis fremover. Tekstilene er avtakbare og kan vaskes på 60°C, så man alltid har en ren og sunn seng å sove i.

Praktisk med avtakbare tekstiler.

Stoffene er også sertifiserte i henhold til ØKO-TEX® Standard 100, noe som betyr at tekstilene er fri fra allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Dette er godt å vite da man tilbringer 1/3 av livet sitt i sengen.
Materialene brukt i madrassene har ikke animalske opphav, og det benyttes kun plante- og syntetiske fibre.

Velg fasthet selv

Wonderlands madrasser har 3 typer fastheter, medium, fast og ekstra fast. I tillegg til dette har alle Wonderland sengene, med unntak av Piano rammeseng, justerbar fasthet i sengebunnen. Du kan altså selv bestemme hvor mye sengebunnen skal fjære under hoften, slik at du får optimal liggestilling.

Stabilitet helt ut til kanten
Følelsen av at sengen ikke holder deg oppenår du nærmer deg kanten er ikke god. Alle Wonderland senger er kantstabile, og gir god støtte over hele madrassen. Ligg avslappet og godt selv om du snur deg fra midten av sengen til kanten mens du sover.

Hvilken seng vil du ha?
Her er forskjellene på kontinental seng, regulerbar seng og rammeseng:

Kontinentalseng
 
Vip kontinental: Legg merke til at trekket på sengebunnen er helt. 

Wonderlands kontinentalsenger består av overmadrass, hovedmadrass, undermadrass og en fjærende rammebunn. Sengene har justerbar fasthet så du selv kan velge hvor mye trespilene i rammen skal fjære under hoften.
Hovedmadrassen fås i 3 forskjellige fastheter, velg hvor fast eller myk den skal være. Alle madrassene har pocketfjæring, og hver fjæring belastes individuelt. Dermed får du god støtte både for kroppens lettere og tyngre partier.


Nesten alle Wonderlands madrasser kommer med pocketfjæring hvor hver enkelt spiral er sydd inn i en tøypose.

Nå får du også helt trekk på bunnrammen på alle kontinentale senger, slik at sengen ser ut som en hel seng og ikke som om det er to senger satt samme til en. Vi har 3 forskjellige kontinentalsenger fra Wonderland. De fås alle i flere forskjellige størrelser, fra 150 x 200 cm til 210 x 210 cm. 

Symfoni Mye seng for pengene

VipGod seng med høy kvalitet 

OpusWonderlands toppmodell


Regulerbar seng

Opus regulerbar – For deg som krever det lille ekstra. 

Wonderlands regulerbare senger kombinerer optimal komfort med flotte funksjoner. Med den trådløse fjernkontrollen kan du heve og senke rygg- og fotenden etter behov og stille inn den posisjonen du foretrekker for å lese, se film eller bare slappe av etter en innholdsrik dag.

Som hos kontinentalsengene, fås hovedmadrassen i 3 forskjellige fastheter og alle madrassene har pocketfjæring. Hver enkelt spiral er sydd inn i en tøypose, virker individuelt og gir optimal støtte for kroppen.

Se våre regulerbare senger fra Wonderland, fås som enkle og doble:

Opus regulerbar – toppmodellen  

Piano regulerbar personlig tilpasning med høy kvalitet 

Rammeseng 

Piano rammeseng, for deg som ikke ønsker så høy seng, men likevel svært god liggekomfort.

Wonderlands rammeseng består av to lag: ramme med integrert vendbar madrass og en overmadrass. Vår beste modell har fjærende bunn med justerbar fasthet.
Også her har alle madrassene pocketfjæring, og du får god støtte både for kroppens lettere og tyngre partier.
Se våre ramme senger fra Wonderland, fås som enkle og doble:

Symfoni Ramme Fås i str. 75 - 90 og 120cm x 200cm.

Piano Ramme  Fås i str. 75 - 90 og 120cm x 200cm.

Vendbar madrassVi har også mange flotte madrasser fra Wonderland i vårt sortiment. Perfekt om du har en sengeramme fra før og ønsker deg god kvalitet på ny madrass. Velg mellom medium, fast og ekstra fast. Madrassene er og tilpasset regulerbare senger om du skulle ønske å fornye disse.

Se våre madrasser her:
Opus superior vendbar

Symfoni Premium vendbar

Piano premium vendbar

Wonderland skummadrass

Garanti

Du får livstidsgaranti på alle madrasser, som gjelder ved ramme- og fjærbrudd!


Mer info om sengekolleksjonen fra Wonderland finner du i Wonderland katalogen. 

Velkommen til ditt nærmeste varehus. Våre eksperter på seng står klare til å hjelpe deg!