Gå til hovedinnhold

Wonderland sengekolleksjon hos Bohus

Å kjøpe seng skal være enkelt og trygt! Med Wonderland sin kolleksjon har valgene nå både blitt enda enklere og enda bedre.

06 MAI 2020

Søvn er individuelt. Noen klarer seg med et mindre antall timer, mens andre må sove mer for å fungere godt. Den generelle anbefalingen for voksne er 7 til 9 timer. Det som er sikkert er at en god seng skal tilpasse seg deg og din sovestilling. Slik reduseres trykkpunkter, du får optimal støtte til kroppen og du slapper bedre av. Med en god seng unngår du stiv og vond kropp, helsen blir bedre og du føler deg bedre! Hvem vil ikke våkne opp uthvilt og klar for en ny dag?

Norskproduserte senger

Wonderland ble etablert i 1969 på Åndalsnes og sengene produseres fortsatt i samme fabrikk. Med en Wonderland seng er du med på å støtte norsk, lokal produksjon, og lokale underleverandører samtidig som sengen din er kortreist og miljøvennlig.

Finn sengen for deg

Velg mellom tre forskjellige type senger: kontinental-, regulerbar- og rammeseng. Les mer om de ulike typene lenger nede i artikkelen. Wonderland har også et stort utvalg av løse madrasser, overmadrasser, babymadrasser og tilbehør til soverommet.

Seng på spesialmål

Få en seng tilpasset dine mål og ønsker! Sengene fra Wonderland kan bestilles etter spesialmål. Kanskje har du en nisje sengen skal plasseres i, eller trenger en ekstra lang seng? Sengene kan fås fra 75 – 199 cm bred og opptil 120 cm lang. Ta kontakt med varehuset, så hjelper vi deg!

Allergivennlige og vaskbare tekstiler

Velg mellom et stort utvalg farger og tekstiler hos Bohus. De har en høy lysekthet, dvs fargen tåler mye og vil holde seg fin i årevis fremover. Tekstilene er avtakbare og kan vaskes på 60°C, så man alltid har en ren og sunn seng å sove i. Stoffene er også sertifiserte i henhold til ØKO-TEX® Standard 100, noe som betyr at tekstilene er fri fra allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Dette er godt å vite da man tilbringer 1/3 av livet sitt i sengen. Materialene brukt i madrassene har ikke animalske opphav, og det benyttes kun plante- og syntetiske fibre.

Velg fasthet selv med justerbar hoftesone

Wonderlands madrasser har tre typer fastheter; medium, fast og ekstra fast. Sover du helst på siden, er det viktig at ryggsøylen er så rett som mulig. Med Wonderlands justerbare hoftesone, kan du selv bestemme hvor mye sengebunnen skal fjære under hoften. En seng som passer deg og din liggestilling gir bedre restitusjon og søvnkvalitet. 

Hvilken type seng skal du velge?

Wonderlands kontinentalsenger består av overmadrass, hovedmadrass, undermadrass og en fjærende rammebunn. Sengene har justerbar fasthet så du selv kan velge hvor mye trespilene i rammen skal fjære under hoften. Hovedmadrassen fås i tre forskjellige fastheter, slik at du kan finne den fastheten som passer deg. Alle madrassene har pocketfjæring og hver fjæring belastes individuelt. Dermed får du god støtte både for kroppens lettere og tyngre partier.

Nå får du også et helt trekk til bunnrammen på alle kontinentale senger, slik at sengen ser ut som en hel seng og ikke som om det er to senger satt samme til en. Kontinentalsengene får du i størrelser fra 150 x 200 cm til 210 x 210 cm.

Wonderlands regulerbare senger kombinerer optimal komfort med flotte funksjoner. Med den trådløse fjernkontrollen kan du heve og senke rygg- og fotenden etter behov, og stille inn den posisjonen du foretrekker for å lese, se film eller bare slappe av etter en innholdsrik dag.

Som hos kontinentalsengene, fås hovedmadrassen i tre forskjellige fastheter og alle madrassene har pocketfjæring. Hver enkelt spiral er sydd inn i en tøypose, virker individuelt og gir optimal støtte for kroppen.

Ønsker du det aller beste kan du gå for toppmodellen, Opus 532 regulerbar. Velg Piano 342 regulerbar for en rimeligere regulerbar seng. Den er av høy kvalitet med mulighet for personlig tilpasning. 

Wonderlands rammesenger består av to lag: ramme med integrert vendbar madrass og en overmadrass. Vår beste modell har fjærende bunn med justerbar fasthet. Også her har alle madrassene pocketfjæring, og du får god støtte både for kroppens lettere og tyngre partier. 

Vi har også mange flotte vendbare madrasser fra Wonderland i vårt sortiment. Perfekt om du har en sengeramme fra før og ønsker deg god kvalitet på en ny madrass. Velg mellom medium, fast og ekstra fast. Madrassene er også tilpasset regulerbare senger, om du skulle ønske å fornye disse.

Alle Wonderlands madrasser har livstidsgaranti, som gjelder ved ramme- og fjærbrudd. Velkommen til ditt nærmeste varehus. Våre sengeeksperter står klare til å hjelpe deg!

Mer info om sengekolleksjonen fra Wonderland finner du i Wonderland katalogen.