Gå til hovedinnhold

Rom for lek

Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. Vi viser barnerom som vil inspirere deg. 

25.04.2018

For de minste

Å innrede barnerommet kan være like gøy som det er utfordrende. Barna vokser fort, og innredningen du lagde til ettåringen er kanskje ikke like morsom når barnet blir eldre. Det er derfor lurt å velge møbelment som holder seg lenge som du ikke trenger å skifte ut. Kommoder, skap og hyller kan passe like godt i alle aldre. Mindre møbelment og pyntegjenstander er enklere og billigere å skifte ut etterhvert som barnet vokser.  

LYSE FARGER: FLEXA BABY seng er en praktisk seng hvor du kan justere høyden på sengen de første månedene, for deretter å ta bort stenger etterhvert som barnet vokser. FLEXA BABY høystolene kan justeres i tre ulike sittehøyder og syv ulike fotstøttehøyder. 

FLEXA PLAY babyseng passer for de aller minste. Den er 124 cm lang og har en høyde på  92 cm. FLEXA PLAY hylle i mintgrønn sammen med FLEXA PLAY benk med boks er møbler som passer både de store og små barna. FLEXA PLAY KRAKK kommer i to ulike høyder og fire ulike farger. 

For de litt større

Køyesengen har vært et populært møbel på barnerommet siden 1950 årene. Den er like praktisk i dag som den var den gang. Køyesengen er praktisk og tar lite gulvplass, og har man flere barn men bare et soverom ekstra er den gull verdt.  

PRAKTISK: JOY køyeseng i lys tre med stige gir plass til to sengeplasser og sparer gulvplass. 

Se flere køyesenger her. 

Et større rom gir ofte flere muligheter, men kan også være utfordrende å innrede. På bildet: FLEXA PLAY seng i grå, FLEXA PLAY bord i hvit, FLEXA PLAY stoler, FLEXA PLAY oppbevaringsbenk i grå, FLEXA PLAY hylle i hvit og FLEXA MONTY vegglampe i grønn. 

Gjør rom for lek 

Har du et større rom er du ikke like avhengig av å spare gulvplass. Køyesengen kan likevel være et fornuftig og morsomt valg til barnerommet. Bruk fantasien og gjør soverommet til den lekeplassen du ønsker. Liker barnet ditt å leke pirat eller å gå på oppdagelsesferd i jungelen? FLEXA har utviklet seks unike konsept hvor barnet ditt kan leke slik de vet best. 

Lek i skogen

SKOG: FLEXA forest lar barnet ditt leke blant elg og skogmus.  

Bygg en borg

RIDDERE:FLEXA ridder gir barnet ditt en egen borg. 

Utforsk jungelen

JUNGEL: FLEXA jungle for utforskerne. 

Bli en pirat

PIRAT: FLEXA PIRAT gir barnet ditt mulighet til å seile skuten.  

Bo som en prinsesse i et sengeslott  

PRINSESSE: FLEXA PRINSESSE gjør rommet til et kongerike.  

Tepper

Velg et koselig teppe til barnerommet. De lyse og duse fargene er både herlige å se på og gjør rommet mykt og varmt. 

PASTELL: Velg et koselig uglemotiv som PIPPO barneteppet eller fuglemotivet i PETIT barneteppet. Samme fargene går igjen i det hvite prikkete PUTiNI teppet og det blå DOTTY teppet.