Gå til hovedinnhold

Vi ønsker å spre juleglede over hele landet!

 

I to år på rad har Bohus hatt en adventskalender som går ut på å spre juleglede over hele landet! Vi ønsket å glede noen ekstra i julen, men trengte hjelp fra dere! Hver søndag i advent ga vi en julegave til noen som fortjente det. Med hjelp av deres nominasjoner fikk vi i løpet av julen, delt ut fire, store gaver til veldedige organisasjoner, sykehus og sykehjem. Tusen takk for hjelpen!

Vinnerne av adventskalenderen i 2020

 

Vi har vært på besøk hos Føde- og gynokologisk avdeling ved Finnmarkssykehuset i Kirkenes og delt ut komfortable lenestoler, spisebord, spisestoler og lamper. Julegaven har en verdi på 66 600 kr!

 

Vi besøkte Leiketerapi ved Barne- og ungdomsklinikken i Bergen og fikk overlevere julegaven til barna! Den bestod av lekestasjoner, møbler og kosedyr som gjorde lekekroken på avdelingen helt ny. 

    

Luranetunet bu- og behandlingssenter ble vinneren av møbler for 55 000 kr. Dermed kunne beboerne få en helt ny stue med komfortable sofaer og reclinere!

 

Varmestua i Sarpsborg ble den heldige vinneren av en pengegave på 60 000 kr! Varmestua er et lavterskeltilbud til byens rusavhengige og andre som trenger et slikt sted å være. 

Vinnerne av adventskalenderen i 2019

 

PULS - Ditt værested i Gjøvik har vært på besøk hos Bohus, og plukket ut møbler og interiør for 25 000 kr. Kaféen fikk dermed en skikkelig oppgradering! Takk for det viktige arbeidet dere gjør!

 

Vi har vært på besøk hos Nome sjukeheim og delt ut 50 TEMPUR-puter til beboerne. Vi håper putene vil være til god nytte og sørge for at flere ligger mer komfortabelt og får en god natts søvn!

 

Bohus Trondheim fikk besøke barneavdelingen på St.Olavs hospital i Trondheim. Vi delte ut en stor gave med møbler og leker fra Flexa. 

 

Fattighuset vant premien på 100 ullpledd, som de har delt ut til de som fryser og trenger det aller mest! Støtt Fattighuset i deres arbeid ved å donere mat, klær, julegaver og leker! Les mer her!