Gå til hovedinnhold

mandag-fredag 10.00-16.00

Kjøpshjelp

På chat, e-post eller telefon

Juleglede over hele landet!

 

I julekalenderen for 2019 ønsket vi å spre juleglede over hele landet! Vi ønsket å glede noen ekstra i julen, men trengte hjelp fra dere! Hver søndag i advent ga vi en julegave til noen som fortjente det. 

Med hjelp av deres nominasjoner fikk vi i løpet av julen, delt ut fire, store gaver til veldedige organisasjoner, sykehus og sykehjem. Tusen takk for hjelpen!

 

 

Bohus Trondheim fikk besøke barneavdelingen på St.Olavs hospital i Trondheim. Vi delte ut en stor gave med møbler og leker fra Flexa. 

 

Fattighuset vant premien på 100 ullpledd, som de har delt ut til de som fryser og trenger det aller mest! Støtt Fattighuset i deres arbeid ved å donere mat, klær, julegaver og leker! Les mer her!

    

Vi har vært på besøk hos Nome sjukeheim og delt ut 50 TEMPUR-puter til beboerne. Vi håper putene vil være til god nytte og sørge for at flere ligger mer komfortabelt og får en god natts søvn!

 

PULS - Ditt værested i Gjøvik har vært på besøk hos Bohus, og plukket ut møbler og interiør for 25 000 kr. Kaféen fikk dermed en skikkelig oppgradering! Takk for det viktige arbeidet dere gjør!