Gå til hovedinnhold

Anna Bülow er en svensk kunstner som bor og arbeider i Norge. Hun kom til Oslo i 1999, og arbeidet de første årene som grafisk designer. De to siste årene har hun vært kunstner på heltid. Hun lager tegninger og trykk i en blanding av tradisjonelle og nye digitale verktøy. Anna arbeider både med blyant og kullstift, og maler, som et grunnlag for bildene. Deretter arbeider hun digitalt med bildene før de ferdigstilles.

07.12.2017

Til den store julehøytiden, når familie og venner inviteres til hygge og middag, er det ikke bare maten du må tenke på. Som vert er det også stor stas å dekke et julebord alle blir imponert av. Her får du gode tips til dekking av et vakkert julebord.

14.11.2017

Stemningsfull belysning er en stor del av julen, og det å pynte med lys både ute og inne gir den gode julefølelsen. La deg inspirere av Bohus sitt store utvalg og få nye ideer til årets julebelysning.

14.11.2017

Julen nærmer seg og det er på tide å pynte hjemmet. La deg inspirere av våre favoritter når du skal løfte frem julefølelsen med årets juleinteriør –  enten du foretrekker den klassiske røde julen eller den moderne nordiske stilen.

14.11.2017

Julen blir ikke komplett før du har et flott juletre som pryder hjemmet. Det finnes mange fordeler med å velge et plasttre, og her får du grunnene til gå nye det året i møte med et juletre i plast.

14.11.2017

Lekker velur og stilrent tilbehør. Se de fine nyhetene fra Jensen

20.06.2017