Gå til hovedinnhold

inspirasjon

  Bohusmagasinet er her for å dele inspirasjon, nyheter, tips og ideer med deg!

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Skap en grønn oase innendørs

Visste du at planter forbedrer inneklimaet? Øk trivselen og rens luften ved å lage en grønn oase hjemme i stuen!

Interiørtips til badet

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. 

Skap et innbydende uteområde med nye hagestoler og hagebord

Hagebord og hagestoler kan raskt gjøre et uteområde mer innbydende. La deg inspirere av våre tips for å innrede uteområdet med årets hagemøbler.

 

Inviter til 17.mai festen!

Hipp, hipp hurra! Den aller beste dagen i mai nærmer seg. Hvordan skal du feire? Vi tipser hvordan du kan stelle i stand festen. 

Bli inspirert av trendfargen dusty rosa

Denne fantastiske fargen kommer i mange ulike nyanser og uansett hva du velger blir rosafargen superfin i hjemmet. 

Gi hjemmet varme med myke lammeskinn

Lammeskinnets kanskje største oppgave er å gi varme. Enten det er ute en sen sommerkveld eller i godstolen forran peisen. Lammeskinnet har derimot mange flere bruksområder. 

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i kunstflett!

 

Rom for lek

Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. Vi viser barnerom som vil inspirere deg. 

Vedlikehold utemøblene

Utemøblene dine utsettes for store temperatursvingninger og ulike værforhold. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på utemøblene. Vi forklarer hvordan. 

Bo tropisk med trendy bambus

Bambus er tilbake i interiøret for fullt! Skap en tropisk atmosfære utendørs med utemøbler i det eksotiske naturmaterialet.

Hvordan style puter som en proff

Å bytte puter er kanskje det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye interiøret. Lek med farger, størrelser og mønstre og finn puter som passer deg og din stil.

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

Gi uteplassen nytt liv

Uansett hvor stor uteplass du har kan du lage deg en sommerlig, grønn oase. Med bare noen planter, potter og vaser kan du heve inntrykket på uteplassen og nyte varme dager i solen. 

Bo: Trendy med runde speil

Med speilet kan du skape en følelse av et større rom og samtidig få mer lys, helt uten å bygge om. Gjør hjemmet spennende med runde speil.