Gå til hovedinnhold
Her er årets nye hagemøbler

Her er årets nye hagemøbler

Bambus, betong og mørke farger er noen av trendfavorittene.

01.03.2017

Utvalget av hagemøbler har aldri vært større enn i år. Nå finner du alt fra betong, aluminium og tre, til natur- og kunstflett. Lyst og mørkt, myke og harde materialer og flater sammen.

– Sett sammen din egen stil på tvers av kvaliteter og uttrykk. Det gir en spennende miks og et hav av muligheter, forteller Kjersti Glosli, kategoriansvarlig hage hos Bohus.

FAVORITTPLASSEN: Da er det bare å glede seg til sommeren og forhåpentligvis mange solfylte dager. Her sofa og stoler fra Signature Collection av Halvard Bakke i børstet kunstflett.

Nye materialkombinasjoner

Flettemøbler eller rottingmøbler har lenge vært svært populære. Nå etterspør stadig flere andre materialer og kvaliteter. Et godt eksempel er aluminiumsmøbler.

 – Dette gir et strammere uttrykk og en mer trendy look. Fordelen med både flett og aluminium er at begge kvalitetene er svært vedlikeholdsvennlige. Nå kommer det i tillegg mer og mer tekstil-flett, sier Glosli, og refererer til flettverket i det svært slitesterke materialet Regatta Rope.

 Dette har høy lys-ekthet og formstabilitet, slik at både fargen og fasongen holder seg så lenge du har møblene.

KLASSISK NORDISK DESIGN: En spennende og ny kombinasjon består av Regatta Rope, nydelig akasietre og industribetongen Super Stone, som sikrer en hardfør overflate. En must-have! CHAI spisebord, CHAI spisestol, CHAI benk, SOLAR sittepute, SOLAR hagepute og ROCKS telykt.

Lekre detaljer

Drømmer du om en sofagruppe med et lettere og nettere uttrykk til uteplassen, skal du se etter hagemøbler med aluminiumsramme

En kombinasjon vi vil se mer av fremover er nettopp en slik ramme satt sammen med ulike tresorter, for eksempel bambus.

– Da får du hagemøbler som leverer på stil, farger og nydelige tredetaljer.

BAMBUS: BALI modulsofa  har elementer av bambus kombinert med aluminiumsramme. TAMINA blomsterurner i betonggrå finnes i ulike størrelser. 

Fargetrender

De lyse og lette fargene er en klassisk og tidløs trend.

- Vi ser også at de mørke fargene er fremtredende. Dette gir en ekstra «edge» til hagemiljøet og tilfører noe nytt og spennende.

Uavhengig om du går for lyse eller mørke hagemøbler, spriter du disse enkelt opp med puter, tekstiler og annet hagetilbehør. Også her er det én tydelig innredningstrend i år:

– Store potter, rause bålpanner og høye oljelamper er ettertraktet, mens smånips er mindre aktuelt, mener Glosli.

Bålpannen skaper et naturlig samlingspunkt, mens tunge blomsterpotter i både lys og mørk betong er et stilsikkert valg til enhver uteplass. 

MODERNE OG TRADISJONELT: KENSINGTON gruppe (benk og bord kan også kjøpe separat), LODA lampeskjerm og PEARLY blomsterpotte.

Ta hagemøblene med inn

Uterommet har for lengst blitt en forlengelse av innemiljøet. Hagemøblene kunne like gjerne stått inne. I tillegg skal de være vedlikeholdsfrie og tåle både vær og vind.

– Skap ditt eget utemiljø slik du vil ha det. Når høsten kommer kan du ta med deg hagemøblene inn i stuen. En stilmessig selvfølgelighet!

Akkurat som med møbler til innendørsbruk, inneholder også årets hagemøbelkolleksjon mange flere elementer enn de tradisjonelle sofa- og spisegruppene.

Hengestolene har blitt et must. Symbolet på «ego-tid» med late dager og hygge. Det er også en tydelig etterspørsel etter solsenger som passer til hagemøblene man allerede har, sier Glosli.

BLAND ULIKE FARGER: FOGGIA hagesettet kan du velge stoler blant flere duse farger i ulike fasonger. Bland gjerne både farger og fasong for et mer spennende uttrykk. 

Fjorårets bestselger er tilbake

Hos Bohus var det spesielt én serie som utmerket seg på salgsstatistikken i fjor, en stram og elegant variant i aluminium.

– Bolzano ble utsolgt svært tidlig i 2016, og etterspørres allerede i år. Dette er en stilren og vedlikeholdsvennlig sofagruppe, sier Glosli og fortsetter:

– I år har vi utvidet serien med blant annet en solseng og sidebord. Alle delene leveres også i mørk grå og matt hvit.

FOLKEFAVORITTEN: BOLZANO-serien, som du også ser øverst i denne saken, ble raskt solgt ut i fjor. Her ser du BOLZANO sofasett, med to stoler og bord, BOLZANO solseng og MAJSA puff i lys naturfarge. 

Opptatt av interiør og innredning, og på jakt etter inspirasjon? Meld deg inn i Bohusklubben og få praktiske tips og råd, inspirasjonsartikler og ekstra gode kampanjetilbud før alle andre!

Vil du gjøre et godt kjøp, besøk våre kampanjesider. Her finner du mange produkter innen ulike kategorier som akkurat nå har ekstra hyggelige priser.

 

Slik skaper du ekte påskestemning

Slik skaper du ekte påskestemning

16.03.2018
Selv om påskemarsipanen har fristet i butikken i flere uker, og det har vært snø i løypene hver helg, er det nå det virkelig nærmer seg påske. Hvordan skal du nyte fridagene? For deg som har hytte er kanskje svaret selvsagt, men for deg som skal være hjemme er det minst like viktig og få det koselig for å skape skikkelig påskestemning.   
EKLUSIVT: Få hagemøbler av høy kvalitet i stilrent dansk design. CHAI serien gir et et lett preg av luksus i hverdagen.

Nå er årets hagemøbler her!

07.03.2018
Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass? Enten du vil møblere balkongen, lage en tropisk oase i hagen eller slappe av i en behagelig hengestol, i år finnes det noe for enhver. Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget.
Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

13.03.2018
Fløyel, velour, velvet, kjært barn har mange navn. Men uansett navn, stoffet fløyel har kommet for å bli i trendbildet. Vi har 4 enkle grep du kan gjøre for å få det fantastiske stoffet inn i ditt hjem.
Hvor viktig er søvn for god prestasjon?

Hvor viktig er søvn for god prestasjon?

05.03.2018
Noen prestasjoner er viktigere enn andre, og for noen kan gode prestasjoner bli til gull. Det norske langrennslandslaget tok 14 medaljer i OL i Pyeongchang. Hvordan ville langrennsheltene fungert uten ordentlig hvile og restitusjon? Hvor mye påvirker søvn prestasjonene dine i hverdagen?
8 gavetips til mor!

8 gavetips til mor!

09.02.2017
På søndag er det morsdag! Bruk anledningen til å gjøre stas på mor. Vi har masse fint som kan være med på å gjøre dagen ekstra spesiell.
Annas Bülows vakre univers

Annas Bülows vakre univers

07.12.2017
Anna Bülow er en svensk kunstner som bor og arbeider i Norge. Hun kom til Oslo i 1999, og arbeidet de første årene som grafisk designer. De to siste årene har hun vært kunstner på heltid. Hun lager tegninger og trykk i en blanding av tradisjonelle og nye digitale verktøy. Anna arbeider både med blyant og kullstift, og maler, som et grunnlag for bildene. Deretter arbeider hun digitalt med bildene før de ferdigstilles.
Nyhet! Velur på soverommet!

Nyhet! Velur på soverommet!

20.06.2017
Lekker velur og stilrent tilbehør. Se de fine nyhetene fra Jensen
Wonderland sengekolleksjon hos Bohus

Wonderland sengekolleksjon hos Bohus

19.05.2017
Å kjøpe seng skal være enkelt og trygt! Med Wonderland sin nye kolleksjon har valgene nå både blitt enda enklere og enda bedre.
På tide med en vårrengjøring av uteplassen

På tide med en vårrengjøring av uteplassen

01.05.2017
Dette er det første du bør gjøre i hagen og på balkongen.
Slik innreder du en liten balkong

Slik innreder du en liten balkong

01.05.2017
Med disse tipsene får du maksimalt ut av den plassen du har.   
Spennende lampenyheter

Spennende lampenyheter

24.04.2017
Rustikt og trendy. Vårens lamper er her!
Utemøbler til din personlige oase

Utemøbler til din personlige oase

06.04.2017
En beskjeden storbybalkong, en liten solkrok, stor platting eller anselig hage? Slik skaper du det perfekte uteområdet.
Her er årets nye hagemøbler

Her er årets nye hagemøbler

01.03.2017
Bambus, betong og mørke farger er noen av trendfavorittene.
Slik skaper du en bildevegg

Slik skaper du en bildevegg

25.03.2017
En bildevegg skaper liv og dynamikk i rommet. Her kan man sette sammen mange forskjellige farger, former og størrelser.  
Få det fint på soverommet!

Få det fint på soverommet!

15.03.2017
Du tilbringer 1/3 av tiden din i sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn! 
Hagemagasinet 2017

Hagemagasinet 2017

10.03.2017
Finn dine favoritter blant årets flotte hagemøbler! 
Se Kathrine Sørland-putene!

Se Kathrine Sørland-putene!

01.02.2017
I samarbeid med Kathrine Sørland har vi utviklet vår Nordic kolleksjon videre. Kathrine har designet en lekker putekolleksjon bestående av 9 trendy puter!
Vårens interiørnyheter

Vårens interiørnyheter

27.02.2017
Vi fryder oss over de stadig lysere dagene og får lyst til å friske opp hjemme! 
Få en koselig uteplass i vinter

Få en koselig uteplass i vinter

16.02.2017
Finn frem pledd, skinn og lykter. Få inspirasjon til uteplassen!
 Hjemme hos Bohus-ambassadør Kathrine Sørland

Hjemme hos Bohus-ambassadør Kathrine Sørland

26.01.2017
Modellen, gründeren og programlederen Kathrine Sørland synes det er deilig å være voksen, uten å måtte være kjedelig. Slik tenker hun om interiøret sitt også. 
Pressevisning hos Magnor vår 2017

Pressevisning hos Magnor vår 2017

24.01.2017
Vi har fått være med på pressevisning av Magnor Glassverk sine nyheter våren 2017. Se nyhetene fra blant annet Halvor Bakke og Finn Schjøll her!
Spisestue med en landlig rusikk stil

Spisestue med en landlig rusikk stil

20.01.2017
Få inspirasjon til å skape en koselig spisestue med en landlig og rustikk stil! 
Få inspirasjon til hytta

Få inspirasjon til hytta

17.01.2017
Hytta er varm og innbydende, med en lett rustikk stil. La deg inspirere av de fine bildene og stjel stilen!
8 interiørtips til gjesterommet!

8 interiørtips til gjesterommet!

11.12.2016
Gjør stas på gjestene dine! I Jul på bruket - episode 3, får Halvor Bakke besøk av Kathrine Sørland. Hun blir mildt sagt imponert over gjestesoverommet han har laget i stand. Få Halvors gode tips her! 
4 interiørtips til badet!

4 interiørtips til badet!

11.12.2016
Skap en koselig atmosfære på badet med det lille ekstra! 
Jensens toppmodell i lilla

Jensens toppmodell i lilla

28.02.2017
For 15 år siden lanserte Jensen modellen Supreme, en premiumseng for de som kun vil ha det beste. Nå har jubilanten fått en ny drakt i lilla ull fra Innvik.
Hjemme hos Halvor Bakke

Hjemme hos Halvor Bakke

04.10.2016
Halvor Bakke er blitt et profilert TV-ansikt for ulike oppussingsprogrammer og har også samarbeidet med Bohus i flere år. Resultatet ser vi i kolleksjonen Signature Collection by Halvor Bakke for Bohus. Nå åpner interiøreksperten dørene til sitt idylliske småbruk – ”Trae” - i Vestfold!
Skap en lekeplass på barnerommet!

Skap en lekeplass på barnerommet!

29.09.2016
Ta del i barnas entusiasme og nysgjerrighet. Skap et barnerom som innbyr til fantasi, lek og læring!
Nytt fargekart i samarbeid med NID

Nytt fargekart i samarbeid med NID

27.09.2016
I samarbeid med Nordsjö Idé & Design har vi har laget 4 fargepaletter tilpasset de norske hjem. Å jobbe med paletter gjør det lettere for deg som skal pusse opp å sette sammen farger. Når du har valgt «din» palett / stil sitter du igjen med færre fargealternativer, og det blir lettere å velge.
Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 2

Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 2

17.02.2017
En gammel foreningshytte er forrandret til en lun familiehytte!
Nyhet! Flexa Shelfie

Nyhet! Flexa Shelfie

12.09.2016
Med barnets utvikling i fokus har Flexa, i samarbeid med møbeldesigner Morten Georgsen, designet Flexa Shelfie - et nytt og innovativt reolsystem til barnerommet.
Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 1

Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 1

17.02.2017
Et gammelt forsvarsbygg ble forvandlet til en morderne familiehytte.
Slik velger du riktig sofa

Slik velger du riktig sofa

12.01.2017
Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om. Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig. Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa!
Slik vedlikeholder du sofaen din

Slik vedlikeholder du sofaen din

12.01.2017
Nyt sofaen din i årevis fremover! Vi gir deg tipsene.
Samme sofa - tre ulike stiler

Samme sofa - tre ulike stiler

13.05.2016
Vi har testet ut samme sofa i tre helt ulike interiørstiler. Liker du best den stramme nordiske, den elegante klassiske eller den naturlig rustikke?
Bohus - størst på de viktige møblene

Bohus - størst på de viktige møblene

31.03.2016
-Vi er størst i Norge på de viktige møblene. Det er det ikke så mange som vet. Men når det kommer til sofa, spiseplass og soverom, er det Bohus som har den største omsetningen i landet, sier Arve Nymoen, konsernsjef i Bohus.
Soveromsmøbler som vokser med barna

Soveromsmøbler som vokser med barna

25.02.2016
Velg en seng som følger utviklingen til barnet ditt fra det er 0 til 12 år. Det får du fra danske FLEXA, som i de siste 40 år gått foran når det gjelder utvikling av møbler og interiør til barn i alderen 0-12 år. Innredningen vil gå som en lek.
Halvor Bakkes beste interiørtips

Halvor Bakkes beste interiørtips

22.02.2016
Interiørdesigner Halvor Bakke gir deg tre smarte tips til hvordan du kan innrede hjemmet ditt best mulig.
Tidløse reoler for et moderne liv

Tidløse reoler for et moderne liv

20.06.2016
Elegant dansk design kombinert med fleksible moduler gjør Mistral til et funksjonelt møbelsystem og en stilsikker vinner i alle hjemmets rom
Vi har innredet Berens suiten på Son Spa hotell!

Vi har innredet Berens suiten på Son Spa hotell!

10.12.2016
La deg inspirer til å få den deilige hotell-følelsen hjemme hos deg! Alle møbler og interør fra Bohus.
Gode grunner til at du sover dårlig

Gode grunner til at du sover dårlig

12.11.2015
Om du våkner opp uten å føle deg uthvilt, og i tillegg er stiv i kroppen, skyldes det ikke bare at poden har lagt seg på tvers i sengen eller at Fido har bestemt seg for at sengen din er hans. Det kan også skyldes både for hard eller for myk madrass.