Gå til hovedinnhold

Klassisk interiør: Her er Halvor Bakkes beste stiltips

Vi er mange som tiltrekkes av det lune, elegante og generøse i et klassisk interiør. Her er fem gode tips fra Halvor Bakke, interiørdesigneren og stylisten som samarbeider med Bohus om den populære kvalitetsserien Signature Collection by Halvor Bakke.

Skap til 3 ulike stiler – La oppbevaringsmøblene matche din stil

Et skap kan du få i ulike materialer og farger, men hvilke skap vil matche din stil best? La deg inspirere av optimale skap for tre ulike stiler her.

Finn den perfekte sengegavlen til din seng – 5 tips du bør lese

Sengegavlen er noe av det første som blikket faller på når du kommer inn i et soverom. Den setter tonen stilmessig, og skal dessuten være behagelig å hvile kroppen og hodet mot. Her er våre fem tips å ta med seg når du skal velge riktig sengegavl til sengen din.

Slik finner du den perfekte puten for optimal nattesøvn

Alle ønsker å sove godt om natten for å våkne uthvilte og med nyladede batterier. En av de viktigste faktorene for å få til det, er puten. Her forteller vi deg hvordan du finner frem til den beste puten for deg.

Dobbeldyne eller enkeldyne: Hva er din perfekte match?

Mens noen ikke kan tenke seg noe bedre enn å krype tett inntil en annen under en dobbeldyne, vil andre ikke bytte ut eneveldet over enkeldynen. Vi ser litt på fordelene og ulempene ved å velge det ene eller andre.

Kontinentalseng: 5 fordeler ved sengefavoritten

Komfort, kvalitet og klasse – ikke rart kontinentalsengen er den mest vanlige i Norden.

 

Velg riktig overmadrass - Her er våre 5 beste råd!

En overmadrass er prikken over i’en som gjør sengen mer behagelig å ligge på og enklere å holde ren. Den er også en enkel måte å fornye sengen på. Følg våre råd slik at du velger riktig overmadrass.

Topp 5 rammemadrasser til hybelen

En rammemadrass er et populært valg for deg som bor på mindre plass og trenger mer oppbevaringsplass, men likevel ønsker en seng med søvndyssende god komfort.

4 køyesenger til barnerommet som raskt kan forvandles til en hemmelig hule

Øverst på ønskelisten for barnerommet? Spør du barna selv, er en køyeseng den ultimate drømmen. Her er noen forslag som både garanterer en god natts søvn og er en herlig boltreplass på dagtid.

10 julegavetips til hele familien i ulike prisklasser

På jakt etter julegavetips som faller i smak hos mottakeren? Her har vi plukket ut presangforslag i tre ulike prisklasser til både små og store i familien. Kos deg med å skrive gaveliste etter at du har tatt en titt på disse godbitene!

Tidløs julepynt som du vil elske – for alltid

Å pynte til jul med julepynt er en mulighet til å vise frem den festfine siden av hjemmet ditt. La dekoren være en forlengelse av stilen som interiøret har resten av året, slik at julepynten harmonerer med hjemmets farger og materialer. Her er våre tips for en tidløs og stilsikker jul.

Årets juletrepynt: Nye favoritter til treet

Å dekorere juletreet handler om å finne frem gamle skatter og mikse inn ny juletrepynt for en stil som både føles kjent og oppdatert på samme tid. Her er noen av våre favoritter blant årets julepynt hos Bohus.

5 fordeler med et kunstig juletre

Vakkert, varig og vedlikeholdsfritt – et kunstig juletre ser ut som «the real deal» uten alt ekstraarbeidet som følger med den ekte varianten.

Eventyrlig oppussing ved Møsvatn

Ved Telemarks største innsjø, Møsvatn, har Eventyrlig oppussing denne uken skapt en fantastisk fritidshytte. 

Slik får du julen inn på soverommet

Vi viser deg hvordan du med 4 enkle grep kan få julestemning på soverommet.