Gå til hovedinnhold

5 organiseringstips til din skyvedørsgarderobe

En velorganisert skyvedørsgarderobe er nøkkelen til en god start på dagen. Her er fem supre tips for å få maksimalt ut av skyvedørsgarderoben din.

 

Slik finner du riktig garderobeskap til ditt soverom

Garderobeskap står ofte sammen med en god seng øverst på listen når soverommet skal innredes. Her viser vi hvordan du velger riktig garderobeskap ut fra interiørstil og praktiske hensyn.

Velg en seng med svanemerket

Ser du etter en ny seng som tilfredsstiller strenge miljøkrav? Når Jensen utvikler sine produkter er fokuset på miljø. Kun de beste produktene på markedet består Svanemerkets krav.

10 gode grunner til å ikke forlate dobbeltsengen

Hvorfor stå opp når du kan ligge litt lengre i din dobbeltseng? Vi synes absolutt bjørnen går foran med et godt eksempel ved å gå i hi på vinterstid. Selv vil vi imidlertid oppgradere hiet til en dobbeltseng som gjør det komfortabelt å tilbringe uforskammet mange timer til sengs. Selv trenger vi ingen unnskyldninger, men her er vår gave til deg: 10 gode grunner til ikke å forlate dobbeltsengen!

 

TV-benkene som tar stuen til nye høyder

Synes du det er vanskelig å innrede med TV i stuen? Da kan du la deg glede over alle de moderne og stilrene TV-benkene som det er å velge mellom.

Rundt spisebord med ileggsplater – Familiens favoritt

Trenden med runde bord er det mange som liker. Hvis du velger et rundt spisebord med ileggsplater, har du dessuten en fleksibel spiseplass som passer både til hverdag og fest.

5 kjøkkenbord som er optimale for kjøkken med liten plass

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er gjerne rundt kjøkkenbordet at mye skjer. Selv på et lite kjøkken er det mulig å få plass til et lite kjøkkenbord – følg bare våre tips og ta en titt på de fine alternativene du finner hos Bohus.

Våre mest populære stoler i 2018

Det er mer fokus på stoler i interiøret for tiden. Spisestoler er rett og slett blitt trendy, og i Bohus ser vi at dette bare fortsetter neste år. Her er de mest populære stolene i 2018 – la deg inspirere til et nytt interiørår i stolens tegn!

5 spisebord i eik som matcher den nordiske stilen

Spisebord i eik går hånd i handske med den stramme, nordiske stilen. Her er fem favorittbord som vi gjerne benker oss rundt.

Finn den rette spisegruppen til din spisestue med disse 5 tipsene

Er du på leting etter en perfekt spisegruppe? Vi vet det er mange forlokkende alternativer å velge mellom, og det kan være en utfordring å ta en avgjørelse. Da kan det hjelpe å bli guidet frem til det rette valget. Her er våre fem supre tips.

Skovby spisebord – En favoritt i norske hjem

Vi elsker dansk design og kvalitet her til lands, og Skovby spisebord er populære valg når spiseplassen skal innredes. Ikke så rart, med tanke på det førsteklasses håndverket som legges ned i produksjonen av Skovbys møbler.

 

Dyneguide: Slik finner du den rette dynen for deg

På jakt etter en ny dyne og lurer på hvilken du bør gå for? La oss guide deg frem til riktig valg, slik at du får en dyne som gir deg maksimalt med komfort og søvnkvalitet.

5 vitrineskap som holder hjemmet i orden

Et vitrineskap kan bidra til å gjøre noe dekorativt ut av oppbevaringen. Mange har vakre gjenstander som bare brukes av og til, men som med fordel kan vises frem hele tiden. Da er vitrineskapet løsningen, så sant du følger våre enkle tips for hvordan du best mulig bruker den til både utstilling og oppbevaring.

Slik tar du best vare på din skinnsofa

En skinnsofa er en smart investering i god komfort og kvalitet som du har glede av i mange år fremover – så sant du tar godt vare på. Her er tipsene til Bohus egen skinnekspert John Moe.

5 perfekte vegghyller til barnerommet

På barnerommet trenger vi massevis med praktisk oppbevaring, og da er en vegghylle en super måte å utnytte høyden i et rom. Her er fem vegghyller som både er funksjonelle og fine å se på!