Gå til hovedinnhold

Vi har innredet Berens suiten på Son Spa hotell!

La deg inspirer til å få den deilige hotell-følelsen hjemme hos deg! Alle møbler og interør fra Bohus.

10.12.2016

Bohus har i samarbeid med forskjellige aktører innredet «Berens suiten 3322» på Son Spa Hotell. Sammen har vi skapt Son Spas beste hotellsuite! Suiten er dedikert til vin- og mateksperten Christer Berens, en av hotellets trofaste fans og samarbeidspartnere. Blant annet kjent fra P4s Radiofrokost på fredager.

Suiten har et vakkert, sofistikert interiør med mørke, maskuline toner. Fargen brukt på veggene heter Signatur Lys, fra Nordsjø Ide og Design. Den danner et perfekt bakteppe for sengen Prestige Kontinental fra Jensen.

Nattbordene heter Corona ,også de fra Jensen. Sisalteppet er i fra Signature Collection by Halvor Bakke. Gardiner, puter og sengeteppe er spesialbestilt fra Tapethuset.

Tenk å våkne opp til en slik utsikt? Følelsen av luksus. Skapet, speilet 1094 og stolen 1095 er alle fra vår kolleksjon, Signature Collection by Halvor Bakke.

Suiten på Son Spa Hotel består av et «connecting room», et rom det er mulig å koble til suiten som et ekstra soverom. Sengen her er også en Prestige Kontinental fra Jensen. Konsollbordet 1076, er en vakker hylle fra Signature Collection by Halvor Bakke. Tapet og tekstiler fra Tapethuset.

Interiørdetaljer i varmt metall er rålekkert sammen med mørkt treverk, skaper det lille ekstra på rommet.

Ute i stuen er det tilrettelagt for koselige og intime middager. Bordet er et 1100 spisebord fra SCbyHB. Bordet kan også utøkes med ileggsplater, om man ønsker å holde tilstelninger eller møter for mange. Du vil sitte godt og lenge i de komfortable 4100 stolene. Mot veggen står to elegante 500-stoler i mørk velur. Også dette fra SCbyHB. På bordet og i kjøkkenskapene vil du finne serviset Lerk, samt Skyline vaser og lykter, designet av Halvor Bakke for Magnor. Stuen har også eget kjøkken og vinskap, velfylt av Berens egne viner.

Se møbler og finn inspirasjon fra Signature Collection by Halvor Bakke i katalogen her.

 

Tenk å komme opp fra Spabehandling til denne utsikten. Her vil vi sitte med beina høyt og bare nyte, lenge. 

Halvor Bakke og Christer Berens, ønsker deg hjertelig velkommen!

En stor takk til våre samarbeidspartnere Jensen, Christer Berens, Son Spa Hotell, Halvor Bakke, Nordsjø Ide og design og Magnor som har vært med på å gjøre prosjektet mulig.

Bloggerene Anette og Christian var med på den offisielle åpningen av suiten i 2015. Les om deres inntrykk og se bildene her.