Gå til hovedinnhold

Derfor bør du velge plastjuletre

Julen blir ikke komplett før du har et flott juletre som pryder hjemmet. Det finnes mange fordeler med å velge et plasttre, og her får du grunnene til gå nye det året i møte med et juletre i plast.

14.11.2017

Til tross for at de fleste norske hjem har et grønt glitrende tre i hjemmet, har ikke tradisjonen alltid vært slik. Juletre i stua kom til Norge først i 1822, men den gang var det kun prester, storbønder og annet fintfolk som hadde det. Nå ser vi en stadig økende trend med plastjuletrær, ikke bare i Norge, men hele Europa – og det med god grunn.

Stort utvalg av juletrær i plast

At det er nok å gjøre i julestria, er det ingen tvil om. Så hvorfor ikke spare tid der du kan? Mange bruker lang tid på å lete etter det perfekte juletreet hvert eneste år. Hos Bohus kan du nå gjøre det én gang – og bruke resten av tiden på koselige ting med kjente og kjære.

Med et juletre i plast har du nemlig et like flott juletre år etter år – som ser autentisk ut. Hos Bohus kan du velge blant flere størrelser; 150, 180, 210 og 240 centimeter høyt, og har du liten plass hjemme, finnes også juletre i slim-versjoner som er plassbesparende.

Plastjuletrærne kommer både med og uten belysning, og stadig flere velger førstnevnte. Utvalgte trær leveres med inntil 600 LED-lys som gir et meget fint og stemningsfullt uttrykk. LED-lys er både energibesparende, miljøvennlig og har lang levetid. Det beste er; om en pære ryker, så fungerer fortsatt de andre.

Fordeler med juletre i plast

Allergivennlig: Det kan være flere helsemessige årsaker til at man ikke kan ha et ekte juletre, for eksempel astma og andre allergier. Da er plastjuletre et perfekt alternativ.

Økonomisk: Et juletre i plast er en god investering. Bare tenk over hvor mange år du kommer til å ha det samme treet!

Ingen dryssing eller vanning: Det er lettvint med et juletre i plast. Du slipper både å vanne treet, og unngår dryssing som må støvsuges hele tiden.

Kvalitet: Hos Bohus får du plastjuletrær i utmerket kvalitet, og utseende vil være likt som første gang du åpnet esken – hver eneste gang du tar frem treet.

Lukten av jul

Du er kanskje skeptisk til plastjuletre fordi du tenker at det ikke blir det samme om du ikke kjenner lukten av granbar og skog i hjemmet? Vel, det er forståelig, men vi har selvfølgelig en løsning på det også: Kjøp et par granbunter som du enten legger mellom greinene på treet, eller lager en dekorasjon som kan brukes til å pynte hjemmet. Du kan også kjøpe små duftposer som kan henges på treet.

Husk juletrefotskjuler! Denne flotte ringen i gråvasket tre skjuler foten på ditt juletre og gjør at treet ser både flottere og mer dekorativt ut.