Gå til hovedinnhold

Signature Collection Sleeping

Vår nye kolleksjonen som selges eksklusivt hos Bohus gir deg mye for pengene. Filosofien er enkel, alle produkter merket med Signature Collection Sleeping skal være den ultimate kombinasjon av design, komfort, kvalitet og pris.

12.12.2015

Det handler om en god natts søvn!

En seng er ikke bare en seng. Seng er vitenskap. Teknologi. Design. Du bruker tross alt en tredjedel av livet ditt i sengen. Og det skal være godt å ligge der. Signature Collection Sleeping er tilgjengelig i 3 forskjellige modeller, med et uendelig antall personlige tilpasningsmuligheter – både hva gjelder pris og design.Signature Collection Sleeping 7070 er luksusmodellen for deg som vil ha den aller ypperste kvalitet. 7070 hever kvalitetssøvn til et nytt nivå og gir en helt egen følelse av luksus på soverommet.
Med kombinasjonen Flexizone pocketfjærer, 7 komfortsoner og Pulse Latex overmadrass oppnås den ultimate hvilestillingen. Overmadrassenn er slitesterk, har ekstremt god ventilasjon og har en fleksibilitet som tilpasser seg kroppen din.

Invester i en luksusseng, du vil merke forskjellen.

 

5050 er sengen som gir deg frihet: Skal overmadrassen føles fast i dag? Velg latex siden. Er du i det myke hjørnet? Snu den og sov på kaldskum-siden. På samme måte gir pocketfjærene enestående støtte uansett om dere er én, to eller hele familien i sengen. Med 7 komfortsoner med 3 trykkavlastningsnivåer har du det ideelle underlaget for både skuldersonen, korsryggen og hoftepartiet. Og skulle friheten gå litt for langt, er det godt å vite at trekket er delbart og enkelt å vaske, samt 100% allergivennlig for både store og små.

 

 

3030 er mer enn en seng: Den er en ladestasjon. Takket være et enestående design med 7 komfortsoner med 2 trykkavlastningsnivåer kan du være sikker på at skuldre og korsrygg får den hvilen de trenger for å hente seg inn igjen i et travelt liv. Det økte antallet fjærer i madrassen sørger for forbedret følsomhet og holdbarhet, og det delbare trekket gjør den allergivennlige overmadrassen enkel å vaske. Dette betyr at du får en seng som er perfekt for hektiske liv: Praktisk å leve med og fantastisk å sove på.


Senger, hodegavler og sengebenker kommer i 10 ulike tekstilvarianter og farger.Husk også at vi har stort utvalg i alt til soverommet, slik som overmadrasser, dyner og puter.

 

Se katalogen her: 
http://viewer.zmags.com/publication/986cfa3c#/986cfa3c/1