Gå til hovedinnhold
Damenes aften er nå inspirasjonsaften

Hva kan du vente deg?

Inspirasjonsaften (tidligere Damenes Aften) er en kveld hvor vi åpner dørene eksklusivt for våre medlemmer.

Vi tar deg med på en inspirasjonsreise i en digital visning fylt med spennende gjester, introduksjon av sesongens nyheter, trender og gode tips til innredning av hjemmet. I den digitale visningen møter vi blant annet Interiørdesigner og TV-personlighet Halvor Bakke, modell og TV-personlighet Kathrine Sørland, vinnerne av årets sesong av Sommerhytta Sara og Ibrahim, samt stylistene og designerne Tone Kroken og Storm Pedersen.

Ikke alle varehus arrangerer Inspirasjonsaften i år, og det vil kunne være lokale variasjoner da det er varehusene selv som står for arrangementet. Ta kontakt med ditt lokale varehus for mer informasjon om dette.

Spørsmål og svar

Vil det være eksklusive tilbud under selve Inspirasjonsaften 28. september?

Det er ekstra gode tilbud på en mengde varer, eksklusivt for de som deltar på Inspirasjonsaften 28. september i varehus.

Må jeg melde meg på Inspirasjonsaften for å delta?

Ja. Du kan melde deg på Inspirasjonsaften her

Må jeg være medlem i Bo:klubben for å delta?

Ja. Inspirasjonsaften er arrangement eksklusivt for medlemmer i Bo:klubben.

Arrangeres Inspirasjonsaften samme dato i alle varehus?

Ja. Alle varehus som arrangerer Inspirasjonsaften, gjør dette onsdag 28. september i sitt varehus. Klokkeslett varierer, og de ulike tidene får du oversikt over når du velger varehus i påmeldingen.

Vil det være en konferansier i varehus under Inspirasjonsaften?

Det er opp til hvert enkelt varehus om de har konferansier eller ikke. Halvor Bakke, Kathrine Sørland, Sara og Ibrahim, Tone Kroken og Storm Pedersen er noen av profilene som vil medvirke i den digitale visningen som sendes i varehus under Inspirasjonsaften 28. september.

Kan varehuset hjelpe meg med å melde meg på?

Du kan enkelt melde deg på selv her. Får du problemer eller trenger du hjelp til å melde deg på, kan vi hjelpe deg i varehus.

Kan jeg melde på flere samtidig/ kan jeg melde meg på og ta med en venn?

Ønsker du å delta på Inspirasjonsaften sammen med en venn, må begge melde seg på hver for seg. Det kan dere gjøre her.

Jeg har meldt meg på, men er forhindret i å komme. Hvor kan jeg avmelde meg?

Du finner avmeldingslink i bekreftelsen vi har sendt deg på e-post. Når du melder deg av vil det frigis plasser til andre som ønsker å delta. Vi vil informere om at plassene fylles opp raskt og dersom du bestemmer deg for å delta senere kan det være fullt.

Jeg finner ikke mitt nærmeste varehus i påmeldingsskjemaet. Hvorfor ikke?

Det er valgfritt å arrangere Inspirasjonsaften for varehusene. Ikke alle varehus arrangerer Inspirasjonsaften i sitt varehus i år av ulike årsaker. Anbefaler deg å se om et annet varehus i ditt område arrangerer.

Kan jeg melde meg på i døra?

Ja det er mulig å melde seg på Inspirasjonsaften i varehus. Påmeldingen er tilgjengelig helt frem til arrangementslutt. Det er begrenset med plasser, så vi anbefaler deg likevel å melde deg på Inspirasjonsaften i god tid for å sikre deg plass.

Får jeg bekreftelse om påmeldingen min?

Alle som melder seg på Inspirasjonsaften vil innen kort tid motta en bekreftelse på sin påmelding på e-post, med informasjon om varehus og klokkeslett for arrangementet.

Hvordan vet jeg om jeg har vunnet gavekort?

Tiden før og under Inspirasjonsaften vil Bohus ha flere konkurranser hvor de påmeldte blir med i trekningen av blant annet gavekort. Dersom du er én av de heldige vinnerne vil Bohus ta kontakt med deg via e-post.

Blir det servert mat under Inspirasjonsaften?

Det blir lett bevertning i varehus. Vi tar forbehold om at det kan være variasjoner, da det er varehuset selv som står for arrangementet.

Hvorfor har dere byttet navn fra Damenes aften med følge til Inspirasjonsaften?

Inspirasjonsaften er for alle våre medlemmer med interesse for interiør og trender. Vi har sett at det tidligere navnet, Damenes aften med følge ikke gjenspeiler dette på en god nok måte og vi har derfor valgt å endre navn til Inspirasjonsaften.

Jeg fikk tekniske problemer under påmeldingen, er jeg påmeldt?

Har du ikke mottatt bekreftelse på e-post, har ikke din påmelding blitt registrert. Da anbefaler vi deg å forsøke å melde deg på Inspirasjonsaften på nytt. Ta kontakt med oss på bohusklubben@bohus.no dersom du fortsatt opplever problemer.

 

Har du spørsmål om Inspirasjonsaften 2022? Ta kontakt med oss på bohusklubben@bohus.no