Gå til hovedinnhold

Bli med på årets store happening!

Damenes aften er en kveld hvor vi åpner dørene etter stengetid - kun for dere! 

En kveld fullstappet av inspirasjon hvor du blir kjent med høstens trender og stiler, og mottar gode tilbud!

I tillegg får alle varehusene ett kjent ansikt på besøk, som Halvor Bakke, Kathrine Sørland, Lisbeth Larsen, Rune Haraldsen og Jan Thomas. 

Vi gleder oss!

Halvor Bakke

Halvor er interiør og møbeldesigner, og er mannen bak vår fine møbelserie; Signature Collection by Halvor Bakke. Han er forfatter av tre interiørbøker og programleder for det populære programmet, Eventyrlig oppussing på TV3. 

Halvor sitt foredrag heter "Det skal være godt å komme hjem" og vil omhandle hvordan hjemmet vårt påvirker oss i hverdagen, livet på hytta, Eventyrlig oppussing og selvsagt Signature Collection by Halvor Bakke. 

Kathrine Sørland

Ambassadør for Bohus Nordic, programleder på TV i flere år, jobber i motebransjen som Fashion Advisor for Lindex, er foredragsholder og Influencer. Kom også på 2. plass i Farmen Kjendis. 

Kathrine sitt foredrag heter «Pillowtalk» og handler om hjemmene våre, moter, inspirasjon, uhøytidelig jentesnakk og selvsagt puter!

Lisbeth Larsen

Lisbeth er global fargesjef i Jotun. Hun er mer enn middels interessert i hvordan farger bidrar til gode miljøer. Til daglig arbeider hun med formidling av nye tendenser, farger og hvordan små fargejusteringer kan skape nye inntrykk. 

Foredraget skal hete "2020 – et nytt tiår. Nye farger og nye muligheter" og handler om hvordan man kan sette fokus på enkle grep som bidrar til behagelige atmosfærer. Inspirasjon, en dose humor og nye farger er viktige ingredienser.

Rune Haraldsen

Programleder for TVNorges nye programserie «Oppussing på en dag». Rune har jobbet innenfor eiendomsutvikling, håndverkerbransjen, interiør og TV bransjen i 13 år. Rune har i disse årene opparbeidet seg betydelig kunnskap i alle ledd når et hjem skal få en "ansiktsløftning".

Foredraget skal hete «Nytt hjem på en dag» og handler om hvordan man kan forandre deler av ens hjem gjennom enkle grep. Foredraget tar publikum gjennom prosesser alle kjenner seg igjen i, alle feller man kan falle i, og hvor enkelt det er å gjøre forandringer på kun en dag.

Jan Thomas

I mer enn 30 år har Jan Thomas sminket og stylet noen av verdens mest kjente kvinner og menn. Han er gründer av flere produktserier innen sminke og hår, og nå også designer for Magnor Glassverk. Podkasten "Jan Thomas og Einar blir venner" er en av Norges største podkaster og kommer på Dplay til høsten.

Foredraget skal hete "Din tur til å skinne" og tar for seg viktigheten av å gripe muligheter og leve i nuet, hvordan være den beste utgaven av seg selv og "Nei" til janteloven!