Gå til hovedinnhold

Ukens kampanjeavis

SALG NÅ!

Se kampanjeavisen her.

Fakta om Bohus

Dette er Bohus

 

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede. Vi har 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og har en årlig omsetning på nesten 3 milliarder kroner.

 

Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser.

24.08.2015

 

Bohus kjedekontor

Kjedekontoret Bohus AS står for overordnet strategiutvikling, butikk- og medarbeiderutvikling, sortimentsutvelgelse, leverandørforhandlinger, markedsføring, innkjøp, IKT og økonomi. Kjedekontoret holder i dag til på Økern i Oslo. Ett av målene for Bohus er å være det naturlige førstevalg for kunder, medarbeidere, leverandører og eiere.

 

Litt historikk

Samarbeidende Møbelhandlere AS ble stiftet i 1976 av 14 møbelhandlere. Selskapet hadde til hensikt å koordinere og til dels utføre oppgaver av felles interesse. Grunnpilaren i dette var innkjøpsavtaler og markedsføring av møbler, beregnet for videresalg. Gjennom aktiv rekruttering og økende tillit til kjeden, vokste antallet, og har i dag medlemmer over hele landet. Flere varehus er under planlegging.

 

Bohus tar ansvar for miljøet

Vi stiller strenge krav til alle våre leverandører. Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge. Dette kan du se på vår emballasje som bærer Grønt Punkt sin logo som dokumentasjon på medlemskap. Grønt Punkt Norge er næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje.

 

Vi samarbeider med Regnskogfondet og støtter dem i deres viktige arbeid.

 

E-avfall

Bohus tar imot og forskriftsmessig destruerer småelektrisk EE avfall.

 

 

Våre butikker

Bohus butikkene finner du over hele landet. Da våre butikker varierer i størrelse vil sortimentet også kunne variere. Vi ønsker å vise vår bredde i sortimentet på vår nettside og ber om forståelse om at noen butikker vil ha et mindre sortiment pga butikkstørrelsen.