Gå til hovedinnhold

Zen kolleksjonen: Hvordan velge riktig seng

God nattesøvn er viktig for å føle seg uthvilt og ha energi gjennom hele dagen. Hva skal til for at du sover bra? Den nye sengekolleksjonen Zen er laget for å dekke dine behov.

26 JULI 2018

Hva er viktig for deg når du velger seng? Skal madrassen være fast eller myk? Vil du at madrassen skal forme seg etter kroppen? Sover du helst på magen? Det er ikke så lett å vite hva man ønsker eller hva kroppen trenger. Ved kjøp av seng er det veldig fint å kunne prøveligge slik at du får testet ulike modeller og kvaliteter. Spør gjerne våre ansatte om råd!

Den nye Zen kolleksjonen er en videreutviklet og forbedret sengekolleksjon for å gi deg fantastisk kvalitetssøvn. Ved kjøp av seng fra Zen-kolleksjonen får du livstidsgaranti mot ramme og fjærbrudd og 5 år totalgaranti. 

 

 

 

 

Zen Atlantic

Zen Atlantic serien fås som kontinentalseng og rammeseng. Serien har en rekke fordeler som gjør at du kan sove bedre. Øvre del av madrassen består av Polysoft kvalitetskum for god ventilasjon og komfort.

Trekket er i tillegg vaskbart som gjør madrassen svært praktisk. En stabiliserende skumboks gir god kantstabilitet og holdbarhet.

To lag med Pocketfjærer gir god komfort. En kraftig treramme gir senga god beskyttelse og lang levetid. 

Bildet viser en Zen Atlantic kontinental med Zen Eng sengegavl.

Produktfordeler

Både rammesengen og kontinentalsengen har Pocketfjær med 7 komfortsoner. Zen Pocket 7 sonesystemet er utviklet for å gi riktig støtte til kroppen.
4 fordeler med 7 sonesystemet:

  • Innebygd kantstøtte sikrer rolig og stabil søvn
  • Myk skuldersone gir riktig støtte og avlastning til nakke og skulder
  • Korsryggstøtte med en ekstra fast sone for god støtte i korsryggen
  • DUO fasthet gir balanse mellom skulder og hofte

Med en sengegavl får soverommet ditt et helt nytt og stilfullt preg, samtidig som det gjør det bedre å sitte i senga. Zen rammemadrass og kontinental kan du kombinere med to ulike sengegavler; Zen Eng og Zen Atlantic.

Bildet viser kvalitene til Zen Atlantic kontinental. 

Zen Fjord

Som Zen Atlantic får du Zen Fjord også som kontinental- og rammeseng

Zen Fjord er en enklere variant av Zen Atlantic. Egenskapene og kvalitetene er de samme bortsett fra at Zen Atlantic har to lag med Pocketfjærer for god liggekomfort, mens Zen Fjord kontinental har ett lag Pocketfjærer og ett lag Bonellfjærer. Derfor er også Zen Fjord en rimeligere seng. Prøv forskjellen i en av våre varehus og kjenn etter hvilke behov du har.

Sengegavlene som kan kombineres med Zen Fjord er Zen Una med hodeputer og Zen Eng.

 

 

Produktegenskaper

Bildet viser Zen Fjord rammeseng. 

Fjord kontinentalsengen kan flatpakkes, som gjør det mulig å frakte varen hjem selv!

 

Zen Polar

Zen Polar får du som kontinental- og rammeseng. Velg den typen du foretrekker, egenskapene i madrassen er de samme. Zen Polar har Polysoft kvalitetsskum øverst i madrassen som gir god ventilasjon og komfort. Trekket kan vaskes på 60 grader.

En stabiliserende skumboks gir god kantstabilitet og øker holdbarheten til madrassen. Klassiske Bonellfjær gir god komfort. Både kontinentalsengen og rammesengen har en solid treramme som beskytter og øker levetiden.

Zen Polar kontinental kan flatpakkes som gjør det enkelt å frakte sengen hjem selv. 

 

Produktegenskaper

Bildet viser Zen Polar kontinentalseng

Zen Polar Pluss kontinentalseng er en variant av Zen Polar sengen. Den får du bare som kontinentalseng men har flere egenskaper for god komfort. Bonellfjærene er byttet ut med Pocketfjær med 7 sonesystemet som sikrer god støtte til skulder, korsrygg og hofte.

Zen Magasin

Zen Magasin er supersmart for deg som trenger mer oppbevaringsplass. Madrassen kan lett heves og senkes og har plass til både ekstra overmadrass, sengetøy og andre ting du helst vil rydde bort.

Velg mellom Zen Una og Zen Eng sengegavler. På bildet vises Zen Una. 

 

Zen Magasin

Sengen har Polysoft kvalitetsskum for god ventilasjon og komfort. Pocketfjær med 7 komfortsoner sørger for riktig støtte til kroppen.

Sengen får du i målene; 90x200, 120x200 og 180x200.