Gå til hovedinnhold
COSY LIVING

HØSTFEST

Høstens spennende værendring og fargespill inspirerer til koselige stunder innendørs med levende lys og myke pledd. Det føles deilig å kunne trekke seg inn i varmen og skape en koselig stemning innendørs. Det er en perfekt tid for å samle de du er glad i rundt spisebordet og nyte gode måltid sammen. Det er tid for høstfest!

Lag plass rundt bordet til mange og sørg for at gjestene kan sitte komfortabelt - da kan de gode samtalene vare langt utover kvelden. Et stort spisebord med ekstra klaffer som du kan trekke ut når det trengs, er perfekt for slike øyeblikk. 

 

La deg inspirere av høstens stemning og fargespill når du dekker bordet. Servise i ulike farger og former skaper en følelse av tilfeldighet, som er svært trendy denne høsten. Pynt med høstens planter og blomster. Uttrykket blir naturlig og organisk. 

Overrask gjestene med kreativ borddekking som gir en ordentlig wow-effekt! Vær litt vågal og bruk greiner og mose som bordpynt. Det setter stemningen rundt bordet, samtidig som det sier høstfest!