Gå til hovedinnhold

Bohus er 45 år - Bli med på feiringen sammen med o

Gjennom fire tiår har vi levert møbler og interiør til de tusen norske hjem. Stilene og trendene har endret seg gjennom 45 år, der noen interiørtrender har kommet tilbake, og andre vil kanskje pryde ditt hjem om noen år. Det hele startet i 1976 da 14 ulike møbelhandlere slo seg sammen og stiftet selskapet Samarbeidende Møbelhandlere AS. Det gode samarbeidet lønnet seg, flere samarbeidspartnere kom til og gjennom tiårene vokste selskapet til det Bohus du kjenner i dag. I anledning 45-årsdagen ønsker vi å løfte frem våre fantastiske samarbeidspartnere gjennom mange år.

Våre beste jubileumstilbud

Skovby - dansk design på sitt beste

Dansk form og funksjonalitet på sitt beste – det er merkelappen som Skovby har både i hjemlandet og internasjonalt. Vi i Bohus er glade for å kunne tilby spisebord, spisestoler og oppbevaringsmøbler fra vår mangeårige samarbeidspartner som aldri firer på kravene når det kommer til håndverket og produktene sine.

Anbefalt fra Skovby

Brunstad + Bohus

Møbler fra Brunstad er ekte håndverk og laget for å vare - gjerne i flere generasjoner. Vi er stolte over vårt 45 år lange samarbeid! Brunstad -  Et samarbeid siden 1976

Opptil -30 % på Brunstad

Halvor Bakke - samarbeid siden 2011

Halvor Bakke står bak den eksklusive kolleksjonen SIGNATURE COLLECTION by Halvor Bakke, som består av et stort utvalg klassiske kvalitetsprodukter. Et samarbeid som har godt over 10 år ellom Halvor og Bohus.

Gjelder ikke Garden. 

- 15 % på Signature Collection by Halvor Bakke

Magnor Glassverk - 11 år med norsk design

Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Alle glass og krystallprodukter fra Magnor er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere. Opplev den populære Rocks serien - Nå til jubileumspriser. 

 

- 20 % på Rocks lamper og - 40 % på Rocks lykter*

*Gjelder ikke i fargen Topaz

Historien om Bohus

Historien om Bohus begynner en vakker dag i 1976, da 14 møbelhandlere rundt omkring i Norge bestemte seg for å slå seg sammen og etablere en ny møbelkjede under navnet Samarbeidende Møbelhandlere. Sammen ønsket de å tilby flotte kvalitetsmøbler til det norske folk. I dag heter kjeden Bohus og er Norges største møbel- og interiørkjede, og er fortsatt eid av lokale møbelhandlere. Våre dedikerte og erfarne ansatte jobber hver dag for å gi deg den beste handleopplevelsen lokalt der folk bor.

Lek deg med stiler

Hos Bohus har vi flere stilretninger slik at du står fritt til å velge stilen du liker best, eller blande ulike stilarter for å få ditt personlige preg på hjemmet. Kanskje finner du også en skjult perle du ikke finner andre steder? Og bland gjerne med ting du allerede har kjøpt før – eller har arvet. Det synes vi er flott!