Gå til hovedinnhold

Siste nytt om Koronasituasjonen for Bohus

Denne siden blir oppdatert fortløpende. Sist oppdatert oktober 2021. 

Endelig tibake til hverdagen - Bohus følger eventuelle regionale tiltak

Helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere har vår høyeste prioritet. Vi opplever i skrivende stund ingen regionale tiltak hvor vi har varehus og at den normale hverdagen kommer og mer tilbake. 

I alle Bohus varehus er det fortsatt antibac ved inngangen, og vi har romslige varehus hvor du kan bevege deg fritt, uten trengsel. 

Bestill og hent - Alle våre varehus er tilgjengelig for deg

Du kan handle som normalt i alle våre varehus, eller via nettbutikken, telefon og e-post for så å hente varene hente varene i butikk hos alle Bohus sine varehus. Alle våre varehus er bemannet og butikkpersonalet står parat til å hjelpe deg på telefon og e-post innenfor åpningstider. Ta kontakt for kjøpsveiledning eller andre spørsmål.

Leveringsituasjonen 

Grunnet Covid 19 og en uforutsigbar transportsituasjon i hele verden som er utenfor vår kontroll er kan man dessverre oppleve uforutsigbar leveringstid p enkelte varer og bestillinger.

Det beste du kan gjøre er å ikke foreta endringer elle kansellere din ordre, så kan vi garantere din "plass i køen" og du vil få din ordre så raskt vi er i stand til å levere den. 

Heldivis har Bohus også mye varer på lager som du kan få omgående. Lagerstatuser finner du på nett og vet å spørre medarbeidere i varehus. 

Vi setter pris på forståelse for situasjonen. 

Varehus og kundeservice tilgjengelig på e-post og telefon 

Har du spørsmål som rettet til ditt nærmeste varehus, kan du ringe eller sende e-post direkte. 

Finn ditt varehus og kontaktinformasjon >>
Kontakt kundeservice og nettbutikk >>

Vi i Bohus vil gjerne gi en stor takk til alle dere som har hjulpet oss og vist fortåelse under perioden vi har vært gjennom, sammen. 

 

Trafikk i butikk

Sjekk trafikken i din butikk før du handler

Ved hjelp av Google "populære tidspunkter" kan du se hvordan trafikken er i ditt lokale varehus. Dette vil hjelpe oss å spre trafikken jevnt over. Søk: Bohus + Ditt varehus.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med ditt lokale varehus.