Gå til hovedinnhold

Tiltak for å hindre spredning av Coronaviruset

Denne siden blir oppdatert fortløpende. Sist oppdatert 17. mars 2020. 

Vår høyeste prioritet er helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte.

Vi følger derfor myndighetenes råd og tiltak for å beskytte kunder og ansatte mot smitte. Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttets retningslinjer for at varehusene våre skal være rene og trygge for kunder og ansatte fremover. Alle våre medarbeidere oppdateres løpende på rutinebeskrivelser som inneholder klare retningslinjer for hygiene og renhold.

Vi er tilgjengelig på mail!
Har du spørsmål som kan rettes mot ditt nærmeste varehus, kan du ringe eller sende mail direkte. Finn ditt varehus og kontaktinformasjon her.

For å kontakte Bohus nettbutikk, kan du sende mail til kunderservice@bohus.no, og vi vil svare deg så raskt vi klarer.

Vi tar forbehold om at åpningstidene i varehusene kan bli endret som følge av situasjonen vi er i. Vi anbefaler derfor å sjekke ditt nærmeste varehus på Bohus.no for mer informasjon.

For å minimere smitte er alle våre ansatte hos Bohus instruert til å følge de tiltak og råd gitt av helsemyndighetene. Det innebærer at alle våre ansatte du møter, retter seg etter følgende tiltak:

• Ha god hygiene, og vaske hendene grundig
• Holde en meters avstand fra medarbeidere og kunder i arbeidstiden
• Steder som er ekstra utsatt skal rengjøres og desinfiseres hyppig
• Opprettholde grundig renhold i varehusene
• Ved behandling av kontanter skal det brukes engangshansker
• Følge myndighetenes karantenetiltak

Føler en ansatt seg dårlig skal vedkommende heller ikke komme på jobb.

Bohus tilbyr hjemlevering fra alle våre varehus og i nettbutikken. Kontakt ditt nærmeste varehus for pris. I enkelte deler av landet, og om noen i husholdningen sitter i karantene, tilbys kun levering til fortauskant. Signering av mottatt ordre skjer enten digitalt eller av Bring. Dette gjøres for å forebygge smitte.