Gå til hovedinnhold

Tiltak for å hindre spredning av Koronaviruset

Denne siden blir oppdatert fortløpende. Sist oppdatert 31. mai 2021. 

 

Bohus følger nasjonale og regionale tiltak

Helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere har vår høyeste prioritet. Vi følger utviklingen tett, og forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer.

Vi følger derfor utviklingen tett, og forholder oss til myndighetenes råd og anbefalte tiltak
for å beskytte kunder og ansatte mot smitte. Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttets retningslinjer for at varehusene våre skal være rene og trygge for kunder og ansatte fremover. Alle våre medarbeidere oppdateres løpende på rutinebeskrivelser som inneholder klare retningslinjer for hygiene og renhold.

Bestill og hent - Alle våre varehus er tilgjengelig for deg

Du kan handle som normalt via nett, telefon og e-post for så å hente varene hente varene i butikk hos alle Bohus sine varehus, også de som er berørt av nye tiltak. Alle våre varehus er bemannet og butikkpersonalet står parat til å hjelpe deg på telefon og e-post innenfor åpningstider. Ta kontakt for kjøpsveiledning eller andre spørsmål.
Berørte varehus i perioden 24.mai til 06.juni:

Bohus Hammerfest Tilgjengelig på telefon og epost - vareutlevering holder åpent

Bestill og hent via nett eller telefon. Utlevering og utkjøring går som normalt for alle varehus. Innbæring er for øyeblikket ikke mulig.

 

Varehus og kundeservice tilgjengelig på e-post og telefon 

Har du spørsmål som rettet til ditt nærmeste varehus, kan du ringe eller sende e-post direkte. 

Finn ditt varehus og kontaktinformasjon >>
Kontakt kundeservice og nettbutikk >>

Vi tar forbehold om at åpningstidene i varehusene kan bli endret som følge av situasjonen vi er i. Se åpningstider for ditt nærmeste varehus her. 

For å minimere smitte, er alle våre ansatte hos Bohus instruert til å følge de tiltak og råd gitt av helsemyndighetene. Det innebærer at alle våre ansatte du møter, retter seg etter følgende tiltak:

• Ha god hygiene, og vaske hendene grundig
• Holde to meters avstand fra medarbeidere og kunder i arbeidstiden
• Steder som er ekstra utsatt skal rengjøres og desinfiseres hyppig
• Opprettholde grundig renhold i varehusene
• Ved behandling av kontanter skal det brukes engangshansker
• Følge myndighetenes karantenetiltak
• Føler en ansatt seg dårlig skal vedkommende heller ikke komme på jobb

Hjemlevering

Bohus tilbyr hjemlevering fra alle våre varehus og i nettbutikken. Kontakt ditt nærmeste varehus for pris. I enkelte deler av landet, og om noen i husholdningen sitter i karantene, tilbys kun levering til fortauskant. Signering av mottatt ordre skjer enten digitalt eller av Bring. Dette gjøres for å forebygge smitte.

Våre varehus 

Visste du at alle Bohus-butikker har et butikkareal på 1800 kvm og oppover? Det betyr at om det er 60 personer i butikken på en noe mer aktiv dag hos Bohus, så har hver person i snitt 30 kvm plass rundt seg. Det er 3 ganger større plass enn de veiledende anbefalingene.

Siden Bohus som oftest har butikker i frittstående/delvis frittstående bygninger av god, størrelse, med brede inngangspartier, store kassaområder og romslige butikkarealer, kan du enkelt holde god avstand til andre.

 

Trafikk i butikk

Sjekk trafikken i din butikk før du handler

Ved hjelp av Google "populære tidspunkter" kan du se hvordan trafikken er i ditt lokale varehus. Dette vil hjelpe oss å spre trafikken jevnt over. Søk: Bohus + Ditt varehus.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med ditt lokale varehus.