Gå til hovedinnhold

Medlemsvilkår Bo:klubben

BO:KLUBBEN

Bo:klubben eies og drives av Bohus AS med org. nr. 928 601 110, Østre Aker vei 19, 0581 Oslo.

Bo:klubben er et fordels- og lojalitetsprogram for kunder av Bohus AS som har registrert seg som medlem. Ved å registrere deg som medlem, samtykker du til vilkårene i denne avtalen. Avtalen består av Medlemsvilkår og Personvernerklæringen.

Medlemskapet i Bo:klubben er gratis og åpent for alle privatpersoner som har fylt 18 år. Du kan når som helst melde deg ut av Bo:klubben, f.eks. på Min Side eller nederst i nyhetsbrevet.

MEDLEMSFORDELER

Bo:klubben har til formål å gi medlemmene nyheter og gode tilbud rett i epostkassen, unike medlemstilbud kun til klubbmedlemmer, bursdagshilsen, tips og inspirasjon til innredning av hjemmet og invitasjoner til kundekvelder.

KRAV TIL MEDLEMSKAPET

For å melde deg inn i Bo:klubben og motta de fordelene Bo:klubben gir deg, må du registrere deg som medlem og akseptere disse medlemsvilkårene. Fordelene medlemskapet gir er personlige og kan ikke overdras til eller arves av andre.

            INNMELDING

Du melder deg inn ved å registrere deg som medlem her, eller sende SMS med kodeord BOHUS til 22 21. Du kan når som helst gå inn på «Min side» for å redigere dine personopplysninger og samtykker.

Ved innmelding må du registre deg med gyldig e-post-adresse, postnummer og norsk mobilnummer (+47). Du er selv ansvarlig for at opplysningene du oppgir om deg selv er korrekte og oppdaterte. For at vi skal kunne gi deg de beste fordelene, er vi avhengig av at du samtykker til å motta tilbud og annen markedsføring på e-post (obligatorisk) og andre kommunikasjonskanaler (valgfritt). Etter samtykke fra medlemmene vil vi bruke medlemmenes personopplysninger for å tilby medlemsfordeler og tilbud basert på kjøp av varer og tjenester, samt tilpasset kommunikasjon i digitale kanaler.

            AVMELDING

Du kan når som helst melde deg ut av Bo:klubben på «Min side», eller via nyhetsbrev. All informasjon om deg vil da slettes eller anonymiseres innen rimelig tid. Ved avmelding vil du ikke lenger motta tilbud og annen markedsføring fra oss. Det er dessverre heller ikke mulig å gjenopprette medlemskapshistorikk dersom du skulle ønske å melde deg inn på nytt.

MIN SIDE

Som innlogget på «Min side» har du innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk, dine ønskelister og dine samtykker. På Min side kan du også redigere dine samtykker, samt melde deg ut av Bo:klubben. Ønsker du å endre lagrede personopplysninger som du ikke kan legge inn selv, må du kontakte Bohus kundeservice på e-post: kundeservice@bohus.no.

PERSONVERN

Vi tar ditt personvern på alvor. Som medlem har du rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet.

Se Bohus As’ personvernerklæring

Vi benytter tredjepartsløsningen til Voyado for å håndtere utsendelse av e-poster og SMS-er, samt til å lagre personopplysninger om medlemmer i kundeklubben på en sikker og forsvarlig måte. 

Se Voyado’s personvernerklæring.

ENDRINGER OG AVTALENS VARIGHET

Vilkårene gjelder fra 12. desember 2019 og erstatter alle evt. tidligere vilkår for medlemskap i Bo:klubben.

Bohus vil kunne oppdatere medlemsvilkårene i henhold til gjeldene lovverk og/eller regelverk, eller på bakgrunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. De gjeldende vilkårene vil til enhver tid være tilgjengelig på denne siden.

ANSVAR

Bohus har ikke ansvar for tap av fordeler og rabatter som følge av skrivefeil, teknisk og driftsstans og lignende uforutsigbare hendelser. 

TVISTER OG LOVALG

Denne avtalen reguleres og tolkes i samsvar med norsk rett. Eventuelle tvister med tilknytning til denne avtalen og som partene ikke løser i dialog, skal avgjøres av norske domstoler, med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning. 

KONTAKT

Ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende behandlingen av personopplysninger eller medlemsvilkårene. 

Post: Postboks 333 Økern, 0511 Oslo 

Telefon: 21 30 34 00 

Epost: boklubben@bohus.no

Hjemmeside: www.bohus.no/