Gå til hovedinnhold

Om Bohus

Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser.

 

Bohus kjedekontor

Kjedekontoret Bohus AS står for overordnet strategiutvikling, butikk- og medarbeiderutvikling, sortimentsutvelgelse, leverandørforhandlinger, markedsføring, innkjøp, IKT og økonomi. Kjedekontoret holder i dag til på Økern i Oslo. Ett av målene for Bohus er å være det naturlige førstevalget for kunder, medarbeidere, leverandører og eiere.

 

Historien

Samarbeidende Møbelhandlere AS ble stiftet i 1976 av 14 møbelhandlere. Selskapet hadde til hensikt å koordinere og til dels utføre oppgaver av felles interesse. Grunnpilaren i dette var innkjøpsavtaler og markedsføring av møbler, beregnet for videresalg. Gjennom aktiv rekruttering og økende tillit til kjeden, vokste antallet, og har i dag medlemmer over hele landet. Flere varehus er under planlegging.

 

Vi tar ansvar

For oss i Bohus er det viktig å ta vår del av samfunnsansvaret. Vi jobber for å stadig utvikle oss til å bli enda bedre for kundene våre, miljøet og samfunnet vi lever i. Vi tar det ansvaret på alvor.

Bohus gir tilbake! I vår julekalender i 2019, 2020 og 2021 ønsket vi å glede noen i samfunnet vårt som virkelig trengte det. Hver søndag i advent ga vi derfor bort gaver til veldedige organisasjoner, sykehus og sykehjem. Samtidig som vi oppfordret alle til å glede noen litt ekstra i julen. Se mer her!

Bohus er også stolte av å ha sponsor for veldedighetsturneringen, arrangert av tidligere norgesmester i golf Kevin André Wright, Wright Invitational 2022. Turneringen ble arrangert for å øke oppmerksomhet rundt organdonasjon og samlet inn over 1 500 000 til Stiftelsen Organdonasjon.


E-avfall

Bohus tar imot og forskriftsmessig destruerer småelektrisk EE avfall.

 

Våre butikker

Bohus-varehusene finner du over hele landet. Da våre varehus varierer i størrelse vil sortimentet også kunne variere. Vi ønsker å vise vår bredde i sortimentet i vår nettbutikk og ber om forståelse om at noen varehus vil ha et mindre sortiment pga butikkstørrelsen.

Ledelsen i Bohus AS

 

Arve Nymoen

Konsernsjef
E-post: arve.nymoen@bohus.no
Tlf: 21 30 34 00

 

Henrik Berg

Drifts- og butikkutviklingsdirektør
E-post: henrik.berg@bohus.no
Tlf: 900 87 328
 

Janicke Ruud Nielsen

Markeds- og kategoridirektør
E-post: Janicke.Ruud.Nielsen@bohus.no
Tlf: 951 47 697

 

Stian Bentzen

E-commerce manager
E-post: stian.bentzen@bohus.no
Tlf: 920 31 915

 

Per Magnus Haug Frantzen

Økonomidirektør
E-post: per.magnus.frantzen@bohus.no

 

Håkon Bredde-Prytz

Daglig Leder Bohus logistikk
E-post: hakon.bredde-Prytz@bohus.no
Tlf:63 86 73 80

 

Krister Mossige

IKT-direktør
E-post: krister.mossige@bohus.no
Tlf: 950 84 953