Gå til hovedinnhold

Skap en lekeplass på barnerommet!

Ta del i barnas entusiasme og nysgjerrighet. Skap et barnerom som innbyr til fantasi, lek og læring!

29.09.2016

Å innrede et barnerom gir deg mulighet til selv å være barn igjen. Skap en drømmeplass på dagtid som samtidig gir kvalitetssøvn om natten.

Tekstiler er med til å sette scenen for rollelek

Når husets sjørøvere eller prinsesser skal få nytt rom, er det kun fantasien som setter grenser. Ved å ta utgangspunkt i barnets interesser, kan du lage drømmerommet for de minste. Med Flexas tekstilunivers kan den halvhøye sengen fra Flexa raskt forvandles til sjørøverskip, sirkus, jungel, ridderborg eller et prinsesseslott.

Sortimentet består av 6 forskjellige temaer med sengetøy, puter, smarte oppbevaringslommer og ulike tekstiler som huler og gardiner, som kan omgjøre sengen til en lekeplass. Under sengen kan du lage et hemmelig rom hvor barna kan gjemme skatter. Eller hva med en kosekrok til deling av hemmeligheter mellom venninner?

Forest


Ridder

Jungle

 

Prinsesse

Circus

Pirat

Ta med de minste til nærmeste Bohus og få inspirasjon og råd. De barnevennlige tekstilene ønsker dere velkommen med et vell av glade og fine farger. Se hele Flexa katalogen her!

Om Flexa

Flexa har de seneste 40 år gått foran når det gjelder utvikling av møbler og interiør til barn i alderen 0-12 år. Barnemøblene omfatter produkter fra baby opp til tenåringer innenfor senger med sklie, køyesenger, uttrekkssenger, skrivebord med mer. Konseptet inneholder også et bredt utvalg av gøyale barnevennlige tekstiler som oppfordrer til lek og kreativitet. Alle produkter er utviklet etter samme skandinaviske designfilosofi der funksjonalitet er i høysetet. Flexa tror på et solid og holdbart design, og samarbeider med personer som har god kjennskap til barn og deres søvnmønster. Dette for å sikre at barnets utvikling tas inn i produktene fra start, og man vil samtidig alltid være oppdatert på den siste kunnskap om barn og deres behov for lek, læring og søvn.

www.flexaworld.com