Gå til hovedinnhold

Hvilken dundyne skal du velge?

God søvn og hvile gir deg bedre helse, mer energi, økt produktivitet, bedre humør og et vakrere utseende. Derfor er det viktig å velge en dyne som passer perfekt for deg og ditt behov. 

 

 

Bitihorn Varm

Denne dynen passer for deg som er frossen mye av året, er spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære. Til glede og nytte for alle når det er vinterkaldt. 

Produktbeskrivelse
90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun.

Bitihorn Lun

Dynen passer for deg som har en normal kroppsvarme, spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære. Til glede og nytte for alle høst, vinter og vår.

Produktbeskrivelse
90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun.

 

Bitihorn Sval

Passer til deg som varm av deg, er spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære. Til glede og nytte for alle gjennom våren, sommeren og høsten.

Produktbeskrivelse
90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun.

Trolltind Sval/Medium

Dynen passer for deg som har normal kroppsvarme, er spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære. Til glede og nytte for alle når det er høst, vinter eller vår. 

Produktegenskaper
70 % små fjær – 30 % dun som er utviklet for norske forhold. 

 

Trolltind Medium/Varm

Passer for alle når det er vinterkaldt, eller for deg som er frossen mye av året. Dynen er spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære. 

Produktbeskrivelse
50 % dun – 50 % små fjær av ren ny hvit andedun som er utviklet for norske forhold. 

Hvilken dunpute skal du velge?

Dunprodukter med pustende naturmateriale gir høy komfort og god søvnkvalitet. Det er viktig å velge en pute som passer ditt behov.

 

Bitihorn Høy

Til glede og nytte for deg som sover for det meste på siden. Spesielt egnet for husstøvallergikere, og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære.

Produktbeskrivelse

90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun. Fyllvekt 490 gram.

Bitihorn Medium

Til glede og nytte for deg som sover for det meste på ryggen. Spesielt egnet for husstøvallergikere, og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære.

Produktbeskrivelse
90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun. Fyllvekt 390 gram

Bitihorn Lav

Til glede og nytte for deg som sover for det meste på magen. Spesielt egnet for husstøvallergikere, og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære.

Produktbeskrivelse
90 % dun – 10 % små fjær av ren ny hvit europeisk Muscovy dun. Fyllvekt 220 gram

Trolltind Medium

Til glede og nytte for deg som sover mest på ryggen. Spesielt egnet for husstøvallergikere, og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære.

Produktbeskrivelse
70 % små fjær – 30 % dun av ren ny hvit andedun/fjær. Fyllvekt 800 gram

 

Fjærpute Medium

Til glede og nytte for deg som sover mest på ryggen. Spesielt egnet for husstøvallergikere, og inneholder kun helse- og miljøvennlige materialer for din optimale velvære.

Produktbeskrivelse
100 % små andefjær. Fyllvekt 1000 gram

Produksjon av norske dundyner og puter

Norsk kvalitetshåndarbeid

Bitihorn er utviklet og produsert på Mysen i Norge for norske forhold.

          

             

                                       

 

Allergivennlig

Våre produkter er spesielt egnet for husstøvallergikere og inneholder kun helse – og miljøvennlige materialer. Dunlerret er i 100 % ren bomullscambric.

                 

              

               

 

Etisk og sporbar dun

Dunen er av europeisk opprinnelse og kan spores tilbake til den enkelte bondegård og kommer garantert fra fugler som ikke er overfôret eller er levendeplukket for dun. 


                      

Vedlikehold

For optimal glede, nytelse og levetid bør dynen ristes og luftes ofte (gjerne hver morgen). Dynetrekk bør brukes for å bevare dynen. Man bør ikke utsette dynen for direkte sollys, den bør ikke bankes eller støvsuges og ikke lagres i tette plastbager/poser.

Vask
Kan vaskes på 60 grader med mildt vaskemiddel.
Tørkes i tørketrommel på 60 grader, stopp jevnlig for å riste duninnholdet.

Anbefaling

Er det lenge siden du byttet ut din pute og dyne? En riktig dyne og pute er essensielt for en god natts søvn, og bør helst byttes ut etter et par år.

Få det fint

Les noen av våre soveromsartikler her:

Sov bedre med partneren din!

God søvn er helt avgjørende for å kunne føle seg uthvilt, holde seg frisk og ha energi til dagens gjøremål. Men visste du at den du deler seng med kan ødelegge nattesøvnen din –uten at du merker det?

Få det fint på soverommet!

Du tilbringer 1/3 av tiden din i sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn! 

Hvor viktig er søvn for god prestasjon?

Noen prestasjoner er viktigere enn andre, og for noen kan gode prestasjoner bli til gull. Det norske langrennslandslaget tok 14 medaljer i OL i Pyeongchang. Hvordan ville langrennsheltene fungert uten ordentlig hvile og restitusjon? Hvor mye påvirker søvn prestasjonene dine i hverdagen?