Gå til hovedinnhold

Skovby - dansk design på sitt beste

Dansk form og funksjonalitet på sitt beste – det er merkelappen som Skovby har både i hjemlandet og internasjonalt. Vi i Bohus er glade for å kunne tilby spisebord, spisestoler og oppbevaringsmøbler fra vår mangeårige samarbeidspartner som aldri firer på kravene når det kommer til håndverket og produktene sine. Skovby leverer danskproduserte møbler med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Fellesnevnerne er høy kvalitet og mange valgmuligheter – kort sagt, et møbel du blir fornøyd med!

Her kan du lese om Skovby sin historie, produksjonsprosess og se noen av deres møbler. 

Funksjonalitet og fleksibilitet

Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. Og ikke minst, fleksibiltieten gjør at Skovby runde spisebord fungerer like godt til hverdag som til fest. Yrkesstolthet, inngående kjennskap til materialene som brukes, og et kontinuerlig fokus på videreutvikling av både produksjonsmetoder og sortiment er alle viktige grunner til at Skovbys produkter er kjent for å være tidløse både i kvalitet og utforming.

Valgmuligheter

I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk. Funksjonelle møbler som bidrar positivt i hverdagen med smarte løsninger, materialer som holder og et utseende som man ikke går lei.

Dansk design laget i Danmark – det lyder jo dejligt!