Gå til hovedinnhold
MODULSOFA

DESIGN DIN EGEN SOFA HOS BOHUS

Har du en designer i magen? Eller har du sett for deg drømmesofaen? Da kan en modulsofa være løsningen for deg. Med en modulsofa kan du selv bestemme akkurat hvordan du ønsker at din sofa skal se ut. Velg blant en rekke ulike sofamodeller og -oppsett, og sett sammen en sofa som passer perfekt i din stue eller oppholdsrom. De aller fleste modulsofaene kommer i flere forskjellige farger og med mulighet for å bytte ut stofftype og sofaben. Vi har et større utvalg av modulsofaer og stoffvarianter i våre varehus.

Palma

Palma er vår bestselger! Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa, med store valgmuligheter. Velg mellom to ulike fasthetsgrader i putene, fem ulike armlener og seks ulike ben. Sofaen finnes i en rekke forskjellige moduler og kan skreddersys helt etter eget ønske. Palma kan du få i et stort utvalg av flotte tekstiler og farger, i tillegg til at mange tekstiler er vaskbare. Det gir mulighet for å få en meget komfortabel og prisgunstig sofa som passer perfekt inn i din stue. Palma får du kun kjøpt hos Bohus.

Design din Palma-sofa her!

Nordic

Nordic er en av våre bestselgere! Sofaen er i skandinavisk stil og er en tidløs modulsofa med høy kvalitet og sittekomfort. Sofaen leveres i mange ulike oppsett og moduler slik at du kan bygge din drømmesofa. Syv ulike armlener, tre ulike ben i fire forskjellige farger, og en rekke tekstiler og farger gjør det enkelt å få den perfekte sofaen, akkurat slik du vil ha den. Nordic får du også i hud!

Design din Nordic-sofa her!

More

More er en klassisk loungesofa med store valgmuligheter. Sofaen leveres i en rekke moduler, slik at du kan bygge sofaen som passer perfekt inn i rommet. Du kan velge mellom to ulike ryggputer; Day eller Night-puter. Det gjør det enkelt å få sofaen som dekker dine behov når det gjelder komfort. Velg blant åtte ulike armlener, 5 ulike benfarger i to forskjellige høyder. I tillegg kan du også velge mellom et stort utvalg tekstiler i ulike farger hvor flere er vaskbare.

Design din More-sofa her!

Fia

Modulsystemet Fia fra den velkjente norske møbelfabrikken Brunstad, er et klassisk og nett modulsystem som passer perfekt i rom og leiligheter der man ikke har for mange kvadratmeter å boltre seg på. Systemet gir deg muligheten til å velge mellom ulike moduler, vanger, ben og et stort utvalg tekstiler og farger. Slik kan du skreddersy din egen variant helt etter egne ønsker, mål og behov. Fia har en fast og formstøpt rygg som gir god støtte. Sitteputene er også av høy kvalitet som gir fasthet og god sittekomfort. Ved kjøp av modulsystemet får du 10 års garanti på både rammeverk, sitteputer og ryggputer.

Design din Fia-sofa her!

Slik bygger du

1. Åpne møbelbyggeren - enten på desktop (vi anbefaler å bruke nettleseren Chrome) eller bruk iPad og last ned vår app (iOS).

2. Start med å velge ønsket serie og sett sammen kombinasjonen som passer deg.

3. Endre til ønsket armlener, ben, tekstil og tilbehør.

4. Trykk på "skriv ut" for å lagre ditt møbeldesign som PDF, send på e-post, kontakt butikk eller skriv ut.

5. Send eller ta med din tegning til ditt nærmeste Bohus varehus for bestilling.

BYGG DIN DRØMMESOFA HER!