Gå til hovedinnhold

Setter du pris på det tradisjonelle blandet med moderne innslag? Liker du det elegante og raffinerte, gjerne med lune farger? Ja, da er nok den klassiske stilen noe for deg og Bohus har et stort utvalg lekre møbler og interiørartikler til ditt hjem. Sammen med interiør- og møbeldesigneren Halvor Bakke har vi utviklet Signature Collection by Halvor Bakke - en kolleksjon kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler.

Signature Collection by Halvor Bakke har mange kombinasjonsmuligheter både når det gjelder tekstiler og farger, samt treverk og fargevalg. Du kan fritt mikse og matche mellom alle elementene. La deg inspirere av kolleksjonen til å skape ditt drømmehjem, og husk – det skal være godt å komme hjem til seg selv!

Den klassiske stilen er en tidløs og varig stil, som fører til et sikkert kjøp. Den appellerer til de som setter pris på godt håndverk og tradisjon. Det stilsikre og formløse formspråket er preget av harmoni, komfort og avslappet eleganse.

Stilretningen har ofte kontraster mellom lyse og mørke farger, hvor naturmaterialer som skinn, ull, bomull, tre og lin er mye brukt. Store interiørprodukter, antikviteter og gamle ting er ofte blandet med nye, og gjerne i en tilsynelatende tilfeldig miks. Dette er noe vi i Bohus mener skaper en fin dynamikk i hjemmet.

Bli inspirert - les våre artikler

Spisesofa er det som gjelder nå - Dette er våre favoritter

Spisesofa har blitt et svært populært møbel som stadig flere tar i bruk ved spiseplassen. Her har Bohus samlet sine favoritter. Se spisesofaene her.

Rundt spisebord - Det ultimate bordet for sosiale sammenkomster

Runde spisebord er det optimale sosiale møbelet og har stått høyt på manges ønskelister i 2018. Vi har samlet våre beste runde spisebord. Se de her!

 

Slik styler du ditt sofabord i din favorittstil

Prikken over i’en i stuen er et sofabord som føles personlig og passer med interiøret for øvrig. Her er tips til en vellykket styling med fokus på tre populære stiler.