Gå til hovedinnhold

Bo: klassisk

Er du glad i det klassiske? Mens noen alltid vil ha forandring, liker andre det som er tidløst. Solide, elegante møbler som oser kvalitet, og vakre sofistikerte interiørdetaljer. Den klassiske kolleksjonen hos Bohus gir deg en varig stil, som holder i år etter år. Vi ser nå at den klassiske stilen går mer mot taktile materialer, som du vil ta og føle på. Det kan være puter i ulike mønstre, lampeskjermer i skinn og tekstiler som popper.

Signature Collection by Halvor Bakke er en serie kvalitetsmøbler i klassisk stil, som selges eksklusivt hos Bohus. Halvor Bakke står bak designet som er laget med god håndverkstradisjon. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris.

Se alt av Signature Collection by Halvor Bakke her!

Den klassiske stilen gir følelsen av noe varig og uforgjengelig, som fortsatt er
friskt og moderne. Det gir hjemmet en lun og trygg følelse, av tidløs eleganse og sjel. Fargepaletten er tidløs med elegante fargetoner fra lyse, beige toner til mørke, sorte toner. 

Stilretningen har ofte kontraster mellom lyse og mørke farger, hvor naturmaterialer som skinn, ull og tre er mye brukt. Store interiørprodukter, antikviteter og gamle ting er ofte blandet med nye, og gjerne i en tilsynelatende tilfeldig miks. Dette er noe vi i Bohus mener skaper en fin dynamikk i hjemmet. Bland puter i forskjellige materialer som skinn, ull, lin og velour - det gir den totale helheten. Velg heller få statements enn mange små interiørelementer. De mange små elementene kan du samle sammen på et brett for å ivareta det klassiske uttrykket. 

Bli inspirert - les våre artikler

Slik styler du ditt sofabord i din favorittstil

Prikken over i’en i stuen er et sofabord som føles personlig og passer med interiøret for øvrig. Her er tips til en vellykket styling med fokus på tre populære stiler.

Spisesofa er det som gjelder nå - Dette er våre favoritter

Spisesofa har blitt et svært populært møbel som stadig flere tar i bruk ved spiseplassen. Her har Bohus samlet sine favoritter. Se spisesofaene her.

Rundt spisebord - Det ultimate bordet for sosiale sammenkomster

Runde spisebord er det optimale sosiale møbelet og har stått høyt på manges ønskelister den siste tiden. Vi har samlet våre beste runde spisebord. Se de her!