Gå til hovedinnhold

Bo: klassisk med Signature Collection by Halvor Bakke

 

Er du glad i det klassiske? Signature Collection by Halvor Bakke er en serie kvalitetsmøbler i klassisk stil, som selges eksklusivt hos Bohus. Halvor Bakke står bak designet som er laget med god håndverkstradisjon. Alle møblene har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. 

Den klassiske kolleksjonen hos Bohus gir deg en varig stil, som holder i år etter år. Vi ser nå at den klassiske stilen går mer mot taktile materialer, som du vil ta og føle på. Det kan være puter i ulike mønstre eller lampeskjermer i skinn.

Den klassiske stilen gir følelsen av noe varig med god kvalitet, som fortsatt er tidsriktig. Det gir hjemmet en elegant, lun og trygg følelse. Fargepaletten er tidløs fra lyst til mørkt.

 

Vi ser ofte at møblene er plassert oppå store tepper. Interiørproduktene er store i en miks med keramikk, metall og glass, tilsynelatende tilfeldig blandet. Velg heller få statements produkter enn mange små. Bland puter i forskjellige materialer og mønstermiks som skinn, ull, lin og velour. Dette er noe vi i Bohus mener skaper en fin dynamikk i hjemmet.