Gå til hovedinnhold

5 spisebord i eik som matcher den nordiske stilen

Spisebord i eik går hånd i handske med den stramme, nordiske stilen. Her er fem favorittbord som vi gjerne benker oss rundt.

Et solid valg til spiseplassen: Elements

I denne funksjonelle serien spisemøbler er det dine ønsker og idéer som er i hovedfokus!

Skovby: Dansk håndverk og kvalitet til din spisestue

Dansk form og funksjonalitet på sitt beste – det er merkelappen som Skovby har både i hjemlandet og internasjonalt. Vi i Bohus er glade for å kunne tilby spisebord, spisestoler og oppbevaringsmøbler fra vår mangeårige samarbeidspartner som aldri firer på kravene når det kommer til håndverket og produktene sine.

Slik finner du den perfekte puten for optimal nattesøvn

Alle ønsker å sove godt om natten for å våkne uthvilte og med nyladede batterier. En av de viktigste faktorene for å få til det, er puten. Her forteller vi deg hvordan du finner frem til den beste puten for deg.

Finn den perfekte sengegavlen til din seng – 5 tips du bør lese

Sengegavlen er noe av det første som blikket faller på når du kommer inn i et soverom. Den setter tonen stilmessig, og skal dessuten være behagelig å hvile kroppen og hodet mot. Her er våre fem tips å ta med seg når du skal velge riktig sengegavl til sengen din.

Små kjøkken med smarte løsninger

Små kjøkken kan være vanskelige å innrede, men fortvil ikke

– vi har tipsene som hjelper deg på vei. 

Tips til et fargerikt hjem

Gi hjemmet ditt et friskt pust med våre tips til møbler og interiør i et fargerikt hjem. 

 

Kontrastfarger som skaper samspill

Kontrastfarger skaper både spenning og helhet i hjemmet. Slik bruker du dem. 

 

Innrede barnerom som barna elsker

Det er slutt på de tider hvor jenterom skulle være rosa og gutterom blå. Det viktigste du bør tenke på når du skal innrede barnerommet er at det både skal være et trygt og koselig sted å sove og et rom for lek, gaming og lekser – hvis barnet er i skolealder.

 

Innrede bod på en praktisk måte

Selv om boden har en tendens til å fylles helt opp, kan du med enkle grep både frigjøre mer plass til oppbevaring og gjøre det langt enklere å finne det du trenger.

 

Terrassevarmer – perfekt for sene kvelder ute

Med en terrassevarmer forlenger du sommeren! Du kan nyte lange og koselige kvelder ute, både tidligere på våren og senere på høsten. Til og med om vinteren kan du hygge deg ute når du har en god terrassevarmer. 

 

Hyttesofa til din stil

Ingenting er som å sette seg ned i en sofa på hytta med en varm kopp kakao etter en lang tur til fots eller på ski. Hyttesofaen er også det naturlige samlingspunktet når det er duket for monopol eller quiz med fyr i peisen ut i de sene kveldstimer.

Viskosetepper – kvalitetstepper til hjemmet

Viskosetepper gir en luksusfølelse som løfter ethvert rom.

Bli bedre kjent med denne lekre teppetypen! 

 

Velg riktig overmadrass - Her er våre 5 beste råd!

En overmadrass er prikken over i’en som gjør sengen mer behagelig å ligge på og enklere å holde ren. Følg våre råd slik at du velger riktig overmadrass.

Julekalender til voksne

Du husker vel den sitrende spenningen som barn da det endelig var tid for å åpne den første luken i julekalenderen? Men en julekalender, også kalt adventskalender, er også noe voksne blir glad for å få, da det viser at noen bryr seg om deg. Få inspirasjon til å lage julekalender til voksne i livet ditt.