Gå til hovedinnhold

Eventyrlig Oppussing i Vågå

I siste episode av Eventyrlig Oppussing sesong 8 drar Halvor Bakke, Ole og Torkel til Vågå. Her skal de forvandle en 80-talls furuhytte til en norsk tradisjonell fjellhytte.

Eventyrlig Oppussing i Aremark

Denne uken drar Eventyrlig Oppussing til Aremark, rett utenfor Halden. Halvor Bakke, Ole og Torkel skal gjøre en generasjonshytte om til en moderne skogshytte.

Eventyrlig Oppussing på Bugøynes

Denne uken drar Eventyrlig Oppussing til Finnmark, nærmere sagt Bugøynes. Halvor, Ole og Torkel skal forvandle en familiehytte uten sjel, om til en Western-inspirert hytte.

Oppskrift: Kjartans italienske julekake

Hjemme hos designerne Knut og Kjartan har den Italienske julekaken Panettone blitt en stor favoritt. Kanskje det er i år du skal bake noe annet enn de 7 slag? La deg inspirere av den Italienske julekaken, Panettone!

Knuts halmstjerner

Kombiner årets julepynt med hjemmelagde halmstjerner. Designerne Knut og Kjartan elsker adventstiden og de koselige forberedelsene før den store dagen. La deg inspirere av Knuts halmstjerner som passer like fint innendørs som utendørs. 

Knut og Kjartans julekrans

Knut og Kjartan setter pris på en velkomst ingen glemmer. Og med en dørkrans føler alle seg velkomne om de kommer i juleselskap eller bare skal innom for å slå av en hyggelig prat. La deg inspirere av designernes hjemmelagde julekrans!

Oppskrift: Knut og Kjartans krumkaker

Hva er julestemning for deg? Krumkaker bringer Knut og Kjartan tilbake til julestemningen som spredte seg i huset da krumkakene ble laget over åpne flammer i kårboligen i barndommen. La deg inspirere av Knuts mor, Inger sin krumkakeoppskrift!

Vektdyne for bedre søvnkvalitet

CURA Pearl Eco er en eksklusiv vektdyne i 100% naturlige materialer. Dynen skaper et trykk rundt kroppen som en god klem og kan gjøre en forskjell for både søvnen din og naturen! 

Eventyrlig Oppussing på Urke

Denne uken drar Halvor, Ole og Torkel til den lille bygda Urke, like ved Hjørundfjorden. Mellom Sunnmørsalpene ligger en “A-frame”-hytte, som med sin spesielle form går i ett med fjelltoppene rundt. Det er her Eventyrlig Oppussing skal skape magi denne uken!

Eventyrlig Oppussing på Stadlandet

Denne uken drar Halvor, Ole og Torkel til Vestlandet og Ytre Fure, et idyllisk sted i Stad kommune. Her venter en hytte fra 1914 som er klar for en real oppgradering.

Eventyrlig Oppussing på Orre

Endelig er Eventyrlig Oppussing tilbake på skjermen! I den aller første episoden av sesong 8 har Halvor Bakke og gutta reist til vakre Orre på Jæren for å pusse opp en gammel hytte. 

Idyll - en sofaserie med mange muligheter

Idyll er en vakker modulsofa, like god å sitte som å ligge i. Sofaen egner seg like godt i en moderne byleilighet som i fritidsbolig ved sjø eller fjell. Med ulike moduler, tekstiler og benfarger står du fritt til å sette sammen din Idyll.

Signature Collection Sleeping presenterer Bramskjæra

Signature Collection Sleeping Bramskjæra er designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. Kontinentalsengen er den ultimate kombinasjonen av unik liggekomfort og nydelig design. 

Diffuser - skap hverdagsluksus hjemme

En diffuser renser luften samtidig som den gir rommet en god og beroligende atmosfære. Kjenn på spafølelsen, drøm deg bort og nyt et velduftende hjem.

Ofte stilte spørsmål om seng

Hvordan finne den riktige sengen? Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene om seng slik at du enklest mulig kan finne den perfekte sengen for deg.