Gå til hovedinnhold

Hjemme hos Halvor Bakke i Oslo

En av Norges fremste interiøreksperter, Halvor Bakke, viser frem leiligheten han har kjøpt med bestekompisen midt i Oslo. La deg inspirere av hvordan Halvor har valgt å innrede leiligheten med møbler og interiør fra Bohus.

Kleber teppeserie designet av Halvor Bakke

Kleber er en ny og spennende teppeserie designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. La deg inspirere av de flotte og kvalitetsrike teppene! 

Queen – Designikonet som aldri går av moten

Snart relanseres designikonet Queen, som først ble lansert i 1971. Nå, litt over 50 år senere, har den blitt oppdatert og tilpasset ditt, dagens og morgendagens behov. Ta en titt på det svenske designikonet. 

Hjemme hos Tone Kroken

Interiørstylist, Tone Kroken, åpner dørene til den flotte leiligheten sin i Oslo. Bli med inn, og la deg inspirere. 

Nå er det lettere enn noen gang å velge lyse tekstiler!

Alle våre sofaer kan leveres i tekstiler som er enkle å vedlikeholde, slik at du med god samvittighet kan slappe av med beina i sofaen uten å være redd for flekker og lignende. Les mer om lyse tekstiler og vedlikehold her!

TenderFlame – trygt og miljøvennlig

Ingenting skaper en så lun og hyggelig stemning hjemme som en dansende varm flamme i lykt eller peis. Få herlige, levende lys som setter stemningen – inne som ute med TenderFlame. 

Eventyrlig Oppussing i Vågå

I siste episode av Eventyrlig Oppussing sesong 8 drar Halvor Bakke, Ole og Torkel til Vågå. Her skal de forvandle en 80-talls furuhytte til en norsk tradisjonell fjellhytte.

Eventyrlig Oppussing i Aremark

Denne uken drar Eventyrlig Oppussing til Aremark, rett utenfor Halden. Halvor Bakke, Ole og Torkel skal gjøre en generasjonshytte om til en moderne skogshytte.

Eventyrlig Oppussing på Bugøynes

Denne uken drar Eventyrlig Oppussing til Finnmark, nærmere sagt Bugøynes. Halvor, Ole og Torkel skal forvandle en familiehytte uten sjel, om til en Western-inspirert hytte.

Oppskrift: Kjartans italienske julekake

Hjemme hos designerne Knut og Kjartan har den Italienske julekaken Panettone blitt en stor favoritt. Kanskje det er i år du skal bake noe annet enn de 7 slag? La deg inspirere av den Italienske julekaken, Panettone!

Knuts halmstjerner

Kombiner årets julepynt med hjemmelagde halmstjerner. Designerne Knut og Kjartan elsker adventstiden og de koselige forberedelsene før den store dagen. La deg inspirere av Knuts halmstjerner som passer like fint innendørs som utendørs. 

Knut og Kjartans julekrans

Knut og Kjartan setter pris på en velkomst ingen glemmer. Og med en dørkrans føler alle seg velkomne om de kommer i juleselskap eller bare skal innom for å slå av en hyggelig prat. La deg inspirere av designernes hjemmelagde julekrans!

Oppskrift: Knut og Kjartans krumkaker

Hva er julestemning for deg? Krumkaker bringer Knut og Kjartan tilbake til julestemningen som spredte seg i huset da krumkakene ble laget over åpne flammer i kårboligen i barndommen. La deg inspirere av Knuts mor, Inger sin krumkakeoppskrift!

Vektdyne for bedre søvnkvalitet

CURA Pearl Eco er en eksklusiv vektdyne i 100% naturlige materialer. Dynen skaper et trykk rundt kroppen som en god klem og kan gjøre en forskjell for både søvnen din og naturen! 

Eventyrlig Oppussing på Urke

Denne uken drar Halvor, Ole og Torkel til den lille bygda Urke, like ved Hjørundfjorden. Mellom Sunnmørsalpene ligger en “A-frame”-hytte, som med sin spesielle form går i ett med fjelltoppene rundt. Det er her Eventyrlig Oppussing skal skape magi denne uken!