Gå til hovedinnhold

5 praktiske sovesofaer for liten plass

En sovesofa er et godt valg når du skal utnytte plassen du har på best mulig måte. Enten du trenger sovesofa med sjeselong, en liten sovesofa eller sovesofa med oppbevaring, så kan du få plass, selv i små rom og leiligheter! 

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i rotting!

Hvordan dekke bordet til sommerfesten

Hva er vel bedre enn gode middager på varme kvelder på uteplassen? Her er 5 tips du trenger til å dekke bordet på sommerlig vis! 

Hjemme hos Bohus-ambassadør Kathrine Sørland

Modellen, gründeren og programlederen Kathrine Sørland har en forkjærlighet for det nordiske interiøruttrykket. Nå åpner hun dørene til den stilsikre leiligheten sin!

Vårens fineste tekstiler

Vi ser frem til å slippe våren inn med lette, delikate sengetøy, gardiner, tepper og puter. Her er vårens tekstil-nyheter! 

Tempur - opplev forskjellen

Se for deg at kroppen føles perfekt avslappet og nesten svevende. Med en seng fra Tempur føler du deg vektløs gjennom natten - som å sove på skyer!

Jensen sengekolleksjon

Jensen er lidenskapelig opptatt av at du skal sove godt. Se hvorfor du skal velge en seng fra Jensen.

 

Wonderlands sengekolleksjon hos Bohus

Å kjøpe seng skal være enkelt og trygt! Wonderland er eskperter på seng og kan derfor tilby den aller beste nattesøvnen. 

7 grunner til å prioritere god søvn

Søvn er ekstremt viktig for helsa, livskvaliteten og for å fungere i hverdagen, men for mange er god søvn en mangelvare. Det moderne mennesket prioriterer å sove for lite. 

Slik innreder du en liten balkong

Proffenes triks er å tenke fleksibilitet, flerbruk og utnytte høyden. Med disse tipsene får du maksimalt ut av den plassen du har! 

 

Interiør akkurat nå: Kathrine Sørlands interiørfavoritter

Har du lyst til å oppdatere hjemmet ditt med nytt interiør? Bli inspirert av Kathrine Sørlands utvalgte interiørfavoritter hos Bohus.

Her er årets spennende hagemøbler

Ta en titt på sommerens nyheter til uteplassen! 

Innred sommerhytta i den nordiske stilen

Den nordiske stilen er lett, lys og stilren, og perfekt til hytter ved sjøen. La deg inspirere av sommerhyttene fra Eventyrlig oppussing!

5 råd for bedre søvn

Mer enn en tredjedel av alle skandinavere sover til tider dårlig om natten. Her er rådene som kan gi deg god søvnkvalitet!

Velg riktig spisegruppe med 6 enkle steg

Spiseplassen er i mange hjem det aller viktigste samlingspunktet. Det er derfor viktig å velge en spisegruppe du blir fornøyd med. Her er våre tips!