Gå til hovedinnhold

7 tips til vertinnegaver

Å gi vertinnegave er en glemt kunst. Akkurat derfor er det ekstra hyggelig å ha med seg en gave til vertskapet, når du er invitert i en middag eller til fest. En vertinnegave viser at du setter pris på både invitasjonen og selskapet.

Få orden med riktig hyllesystem

Enten du trenger lagringsplass i boden, gangen, på soverommet eller i stua, vil et hyllesystem gi rikelig med plass til oppbevaring av ting og tang. Her hjelper vi deg å finne det hyllesystemet som dekker akkurat ditt behov.

Finn riktig skooppbevaring for ditt hjem

Få orden i hjemmet med smart skooppbevaring.

Få det koselig med lammeskinn på uteplassen

Uansett om du sitter rundt bålpanna eller i godstolen, er det lite som er så koselig som et skikkelig lammeskinn. Unn deg selv litt ekstra varme og kos med et lammeskinn.

Få det fint med planter på badet

Frister det med en frodig oase av planter på badet? Bli inspirert til å skape din egen stil og et rom du virkelig har lyst til å tilbringe tid i.

Den perfekte farsdagsgave

Vet du ikke hva du skal finne på til far? Vi har tipsene til den perfekte farsdagsgaven!

Liten leilighet – inspirasjon til gode løsninger

Mørkt soverom – slik innreder du det

Et mørkt soverom gir deg en eksklusiv følelse, og skaper en rolig atmosfære. Med tipsene du finner her, får du den gode hotellopplevelsen på soverommet ditt – hver eneste kveld, natt og morgen.

Puff med oppbevaring

Hvil bena og få ekstra lagringsplass med en puff med oppbevaring.

Borddekking - hvordan dekke det perfekte bordet

Dekk bordet til fest med våre tips og triks til borddekking.

Hvordan innrede en liten stue

Lite plass er ingen hindring for å innrede en koselig stue. Vi viser deg hvordan du med noen smarte valg og løsninger kan innrede en liten stue.

Gavetips til han som har alt

Å gi gaver til han som ikke ønsker seg noe er naturlig nok ikke så lett. Heldigvis er det noen ting som faller i smak hos enhver mann. Her får du gavetips til han som har alt. 

Hvordan style en blå sofa

En blå sofa gir rommet en jordnær og beroligende stemning, samtidig som den gir spillerom til å utfolde seg kreativt med farger og detaljer. Her viser vi deg hvordan du kan style en blå sofa.

Velg riktig babymadrass

En baby sover mye. Opptil 16-20 timer i døgnet. Da sier det seg selv at en god babymadrass er gull verdt for babyen. For når babyen sover godt – sover også mor og far godt. 

 

Få sydenstemning på norgesferie

Å feriere i eget land er ingen hindring for en sommer full av opplevelser og sol og varme. Gjør hytta og uteplassen hjemme klar til norgesferie.