Gå til hovedinnhold

Idyll - en sofaserie med mange muligheter

Idyll er en vakker modulsofa, like god å sitte som å ligge i. Sofaen egner seg like godt i en moderne byleilighet som i fritidsbolig ved sjø eller fjell. Med ulike moduler, tekstiler og benmarger står du fritt til å sette sammen din Idyll.

Signature Collection Sleeping presenterer Bramskjæra

Signature Collection Sleeping Bramskjæra er designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. Kontinentalsengen er den ultimate kombinasjonen av unik liggekomfort og nydelig design. 

Diffuser - skap hverdagsluksus hjemme

En diffuser renser luften samtidig som den gir rommet en god og beroligende atmosfære. Kjenn på spafølelsen, drøm deg bort og nyt et velduftende hjem.

Ofte stilte spørsmål om seng

Hvordan finne den riktige sengen? Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene om seng slik at du enklest mulig kan finne den perfekte sengen for deg. 

Stressless® - verdensledende komfort og kvalitet

Hele verden stresser. Mens vi prøver å holde følge, glemmer vi å sette av tid til å bare puste. Sett av tid i hverdagen til å slappe av og resonnere med Stressless® fra Ekornes. Med fokus på kvalitet, komfort og bærekraft er Stressless® verdensomtalt som en av de beste i bransjen med god grunn.

Bytter du sengetøy ofte nok? Skift til et av våre favorittrekk akkurat nå

Visste du at sengetøy ofte ikke blir byttet hyppig nok? Bli oppdatert på hvor ofte du bør skifte på sengen og se hvilke sengetrekk vi ønsker å skifte til akkurat nå.

Dobbeldyne eller enkeldyne: Hva er din perfekte match?

Mens noen ikke kan tenke seg noe bedre enn å krype tett inntil en annen under en dobbeldyne, vil andre ikke bytte ut eneveldet over enkeldynen. Vi ser litt på fordelene og ulempene ved å velge det ene eller andre.

REM-søvnens betydning

I løpet av natten går hjernen vår gjennom ulike søvnfaser; lett søvn, dyp søvn og REM-søvn. Disse gjentar seg i sykluser, som styres av hjernen vår. I denne artikkelen skrevet av Naprapat Truls Hotvedt fra Jensen beds, skal vi ta for oss den spennende søvnfasen, REM.

Slik velger du riktig madrass

Du sover til sammen ni døgn hver måned, og med så mye tid til sengs er det viktig å ligge godt. Seng og madrass har mye å si for søvnen og har minst like stor betydning for god helse.

Slik finner du den perfekte puten for optimal nattesøvn

Alle ønsker å sove godt om natten for å våkne uthvilte og med nyladede batterier. En av de viktigste faktorene for å få til det, er puten. Her forteller vi deg hvordan du finner frem til den beste puten for deg.

7 grunner til å prioritere god søvn

Søvn er ekstremt viktig for helsa, livskvaliteten og for å fungere i hverdagen, men for mange er god søvn en mangelvare. Det moderne mennesket prioriterer å sove for lite. 

Raw - en komplett tekstilserie til soverommet

Hva har du lyst til å kle sengen din i? Hvis det er myke, miljøvennlige sengesett som gir deg en helt rå følelse, ja, da må du lese videre.

Skap et stilrent hjem med nordisk design

Lyse toner, rene linjer og naturlige materialer. Vi viser deg hvordan du får den nordiske stilen!

Slik får du den nordiske stilen i din stue

Liker du det rene og minimalistiske? Da er den nordiske stilen noe for din stue. Kathrine Sørland tipser deg gjerne om hvordan du innreder stuen i hennes favorittstil.

Interiør akkurat nå: Kathrine Sørlands interiørfavoritter

Har du lyst til å oppdatere hjemmet ditt med nytt interiør? Bli inspirert av Kathrine Sørlands utvalgte interiørfavoritter hos Bohus.