Gå til hovedinnhold

Stue

En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil.

Bli inspirert - les våre artikler

Tidløse reoler for et moderne liv

Elegant dansk design kombinert med fleksible moduler gjør Mistral til et funksjonelt møbelsystem og en stilsikker vinner i alle hjemmets rom

Slik vedlikeholder du sofaen din

Nyt sofaen din i årevis fremover! Vi gir deg tipsene.

Samme sofa - tre ulike stiler

Vi har testet ut Weston sofaen i tre helt ulike interiørstiler. Liker du best den bohemske, den industrielle eller den rustikke stilen?

Slik velger du riktig sofa

Hos Bohus kan du sette sammen sofaen akkurat slik du drømmer om. Utallige stoffer og moduler gjør valgmulighetene nærmest uendelig. Men pass på: det er en del ting å tenke på når du skal velge ny sofa!

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

Sofa - Vi hjelper deg å velge den riktige sofaen til din stue

En sofa er for mange husets viktigste møbel og hos Bohus kan du få hjelp fra fagfolk til å finne riktig sofa til din stue. Les våre beste råd her!