Gå til hovedinnhold

Presse

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede. Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Vi deler gjerne våre nyheter, bilder og informasjon med dere. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så fort vi kan! For pressehenvendelser ta kontakt på e-post til presse@bohus.no. Er du privatperson eller kunde, ta kontakt med kundeservice her. 

Bildebestilling

Bildebestillinger

Ønsker du høyoppløselige bilder til ikke- kommersielt bruk i magasiner, aviser og nettsider, så kan du sende oss en forespørsel til presse@bohus.no.

For bildebestilling trenger vi følgende informasjon fra deg:
- Ønsket bilde/bilder med lenke
- Navn på produkt, farge og størrelse
- E-post
- Tidsfrist

Vi vil også informere om at du kan få tilgang til våre bilder i original kvalitet på vår nettside. På alle våre produktsider har du mulighet til å laste ned høyoppløst bilde. Dersom du bruker et bilde fra Bohus i en publikasjon, skal Bohus alltid krediteres.

PRESSEMATERIELL

Pressemateriell

Vi ønsker å være et fristende og åpent Bohus, og vil mer enn gjerne dele våre idéer og nyheter med alle som kan bli inspirert. Kontakt oss gjerne hvis du leter etter et spesielt produkt eller styling til en publikasjon eller ønsker en uttalelse. Under finner du en oversikt over pressemateriell i forbindelse med våre nyheter. For pressebilder ta kontakt via e-post: presse@bohus.no.