Gå til hovedinnhold

Hos Bohus finner du Norges mest spennende utvalg av hagemøbler. Om du trenger nye terrassemøbler for sesongen, nytt møblement til balkongen, utemøbler til hagen eller loungemøbler under paviljongen på plattingen, så har vi alt du behøver for en strålende sommersesong utendørs. Hagemøblene våre kommer i flere ulike stilarter og materialer, i alt fra klassisk rotting til strammere stil i aluminium. Vi har sørget for et bredt spekter i varianter og størrelser slik at du får maksimalt ut av det uterommet du har. I tillegg har vi et stort og fint utvalg i hagetekstiler, parasoller og interiørartikler som lar deg sette ditt personlige preg på uteplassen.

Hagemøbler – få uterommet ditt akkurat slik du ønsker det

Solen står allerede høyt på himmelen, biene summer, kaffen er klar og du gir deg selv et smil og en klapp på skulderen. Dette blir en bra dag.

Hagemøbler til balkong og terrasse

Om du har en liten balkong eller stor terrasse, om du vil ha en moderne eller klassisk stil, om du skal lage et tropisk paradis eller ha stram minimalisme, om du er på jakt etter spisegrupper ute, utebord, utestoler, utesofa, solseng eller en loungesofa i tre, bambus, rotting eller aluminium – sommeren starter hos Bohus.

Hos oss finner du Norges mest spennende utvalg av lekre hagemøbler, i tillegg til parasoller, hageputer, tekstiler, utepotter og alt annet hagetilbehør som gjør at du kan skape din personlige uteplass i solen. Bohus har hagemøbler på nett. Vi hjelper deg å møblere riktig, slik at du får det nøyaktig som du drømmer om. Så er det bare å dekke sommerbordet, samle familie og venner, og nyte varme dager og lyse kvelder sammen med de du er glad i.

Dersom du vil forlenge sommeren og bruke uteplassen om våren og høsten, kan du velge blant mange myke utetepper, finn en varmende bålpanne eller stemningsfull utepeis og masse annet du kan varme deg på.

Fra tidlig morgen til sen kveld – vi kommer ikke på noe som er bedre enn en lat, varm og deilig sommerdag i nye og lekre hagemøbler på hytta eller hjemme. Det er alltid godt å gjøre ingenting, uansett om du koser deg på en luftig balkong, solfylt terrasse, nyslått plen eller i en bugnende hage. Og det beste er at du har alt du behøver på armlengdes avstand eller noen få skritt unna. Det handler om kunsten å slappe av, nyte livet og ha det godt.

Hos Bohus finner du absolutt alt som skal til for å lage ditt eget unike samlingssted du bruker hele sommeren, både til stille stunder og store sammenkomster. For uansett hvilken stil du vil ha på uteplassen og hagemøblene dine, lønner det seg alltid å komme til oss først. Dette er bare noen få av mange muligheter du har:

  • Gjør det enkelt og minimalistisk med hagemøbler i aluminium og betong
  • Få den klassiske og elegante stilen med flettede hagemøbler
  • Bambus er et eksotisk og bærekraftig materiale som stadig flere ønsker seg
  • Lag luksus og maksimalisme med store og komfortable lounger, og et hav av myke puter i alle farger og fasonger

Flytt innelivet ut

Utemøbler som ligner på og føles som innemøbler er populært. Vi liker også å gjøre det enkelt for deg: Alle hagemøblene våre er svært slitesterke, og de fleste av dem kan du trygt la stå ute uansett vær. De ruster eller sprekker ikke, og du får puter som tørker fort etter regnskuren og ikke blir bleket av solen. Da slipper du å rydde inn hver kveld, og du kan slappe av og bare nyte sommerkosen til fulle.

Hageinteriør - Styling av uteplassen

Fra de minste lykter og vaser til de største loungene og sittegruppene, og detaljene som setter prikken over i-en – hos Bohus har vi alt du trenger for å skape ekte sommerstemning på uteplassen din. Se et stort utvalg av hageinteriør her og finn inspirasjon til styling av uteplassen. 

Med blomster, busker og urter i potter, urner og krukker gjør du det lille ekstra som får uteplassen din til å bli en fargerik oase. Sett opp lys, lykter og lanterner og opplev magiske kvelder, stjernefylte netter og romantiske soloppganger sammen – gjerne i en hengekøye.

Du har kanskje stoler og sofaer på plass, men for de varmeste sommerdagene er en skikkelig solseng perfekt. Legg deg ned og bli liggende, nyt dagen og la humla suse. Og blir det for mye av det gode, kan du trekke under en skyggefull og svalende parasoll.

Når det er kjøligere i været kan dere sitte lunt og tett inntil hverandre i en deilig hengestol mens flammene danser foran dere i bålpannen. Husk tykke og gode pledd, slik at dere holder varmen.

Design din egne hagemøbler

Dersom du er på jakt etter en virkelig spesiell og lekker uteplass kan du la deg inspirere av Halvor Bakkes Signature Collection hagemøbler, som er laget kun for Bohus. Dette er klassiske hagemøbler med lekre detaljer i utsøkt kvalitet og stilrent design som gir deg utallige tilpasningsmuligheter. Sofaene og stolene er fleksible og du kan sette dem sammen slik du ønsker, og justere bordene til den størrelsen du vil.

Dette kan du også gjøre på flere av hagemøblene du får hos Bohus – lag loungen din om til solsenger, og få mange stoler av én sofa. Sett hagemøblene sammen og flytt dem enkelt fra hverandre i moduler slik at de blir akkurat så store eller små at de passer uteplassen din. Det gjør at du får utnyttet den maksimalt, samtidig som du får flere måter å nyte sommeren på.

Og hvis du ikke finner nøyaktig det du er på jakt etter, kan du skreddersy og designe dine egne hagemøbler! Det fine med Bohus er nemlig at du kan mixe og matche alt av materialer, farger, puter og tekstiler helt du får den stilen du ønsker deg.