Gå til hovedinnhold

7 tips til å style bad

Med noen enkle grep kan du style badet og heve inntrykket på baderommet ditt. Les våre tips til å style badet og la deg inspirere.

 

Uansett om du har et stort eller lite bad vil du kunne gjøre badet ekstra fint med noen enkle grep. Her er syv tips som hver og en gjør badet litt finere.

Hylle til håndklær

Med en hylle som står på gulvet har du det du trenger lett tilgjengelig. Oppbevar ting og tang i kurver i hylla og håndklær i hylla. Har du håndklær i samme fargepalett får du en ekstra gjennomført stil på badet.

Heng håndklær på en stige

Om du har liten plass på badet og en hylle tar for stor plass, vil en stige være et godt alternativ til å henge håndklær på. Det er både funksjonelt og stilig

Style badet med dekor

Gjør badet ekstra stilig og koselig med ulik dekor. Sett ut små vaser med tørkede blomster, duftlys, duftpinner eller noen små grønne planter. Velger du kunstige planter på badet er du også sikret at planten ikke dør av for lite lys.

Såpedispenser

En enkel måte å gi baderommet et gjennomtenkt inntrykk, er å fylle håndsåpen og andre såper over i en egne såpedispensere. Da kan du selv velge stil og uttrykk på såpedispenseren og matche den med resten av interiøret.

Hylle i dusjen til såpe og shampoo

Det kan fort bli mange såper, sjampoer og balsamer i dusjen. Med en dusjhylle som henges på veggen eller under dusjen, får du orden i dusjen.

Detaljer som matcher

Ved å matche farge og stil på små detaljer som såpedispenser, tannbørsteholder, søppelkasse og toalettbørste, får du en gjennomført stil på badet. Det samme gjelder om du har et badekar og ønsker en badekarbro.

Kurv til skittentøy

Er du lei av at alle familiemedlemmer bruker baderomsgulvet som skittentøyskurv? Ha en kurv klar som de kan slenge klærne sine i.

Så enkelt kan du style badet og gjøre det ekstra fint. Trenger du mer inspirasjon? Her kan du lese enda flere interiørtips til badet. Du er selvfølgelig også alltid velkommen til din nærmeste Bohus for en titt på alt du trenger til badet. Vi sees på Bohus.