Gå til hovedinnhold

Bli inspirert av fargen olivengrønn

Grønnfargen har mange gode egenskaper, den livner opp samtidig som den gir ro til hjemmet. Se hvordan du kan bruke fargen!

Lys oliven til stuen

Grønnfargen finnes i utallige nyanser, men grønn oliven er den vi liker aller best! Fargen er supertrendy og kan brukes i alt fra interiør til maling på veggene. Den er svært brukervennlig ettersom den kan kombineres med utallige farger og kan passe i et hvert hjem. 

Den lyse olivenfargen gir et organisk og behagelig uttrykk. 

Behagelig oliven til soverommet

Fargen gir et rom en behagelig ro og passer derfor perfekt til soverommet. Velg en seng i denne fantastiske fargen. Med lyse vegger og hvitt sengetøy vil fargen komme bedre frem. 

Gjør det enkelt

Unngå for mange elementer på soverommet ettersom det gir unødvendig rot. Velg derfor også bare en eller to farger, og kombiner disse fargene med nøytrale farger som hvit, grå, svart og offwhite. Resultatet blir et nydelig og rolig soverom man kan drømme seg bort i.

Dyp grønn

Den dype grønnfargen gir et annet inntrykk enn den lyse. I kombinasjon med lyse toner blir fargen helt fantastisk. DAY puffen i grønn velour kan brukes som nattbord på soverommet eller som en puff i stuen. Velour til soverommet gir et eksklusivt inntrykk som bare dette stoffet kan. Kombiner det med lyse grå- og jordtoner for å dempe ned slik at uttrykket blir behagelig til soverommet. 

Planter er absolutt lov å ha på soverommet. Velg en enkel grønn plante for å forsterke det organiske i den grønne olivenfargen.  

Lek med farger

Olivengrønn kan kombineres med mange ulike farger. Velg fargene du liker best og prøv deg frem. Ulike puter i dype farger som rød og orange passer svært godt til den grønne fargen. Velg puter i velour og gi sofaen din det lille ekstra. 

For et rolig inntrykk kan grønnfargen kombineres med lys grå, da vil grønnfargen komme enda bedre frem. Men er du glad i farger kan olivengrønn kombineres med andre farger i samme toner. Å blande nyanser i grønn og blå blir resultatet herlig sommerlig.