Gå til hovedinnhold

Gavetips til henne - kjøp den perfekte gaven!

Her får du 7 gavetips til henne. Enten du skal gi en oppmerksomhet til mor, søster, kjæreste eller venninne vil en av disse gavene garantert falle i smak.

Det er ikke alltid like lett å vite hva du skal gi i gave. Gaver kan være så mangt og trenger ikke alltid være så store for å bli satt stor pris på. Det er kanskje en klisjé, men det er tanken som teller. Allikevel er det ekstra stas om gaven faller i smak. Derfor er det viktig å velge riktig type gave. For det er tross alt forskjell på hva du bør gi til din mor og din bedre halvdel. Her hjelper vi deg å velge ut gaver som faller i smak hos enhver kvinne.

Lys

Å ha med seg vertinnegave når du er invitert til middagsselskap vil gi et ekstra godt inntrykk. Ønsker du å gi noe annet den klassiske vinflasken, er stearinlys en sikker vinner. Gå for noen flotte kubbelys eller om du kjenner personen godt, og vet hva slags dufter de liker, vil duftlys eller duftpinner være en ekstra fin gave.

Serviettringer og tøyserviett

Servietter er en bruksvare som alltid kommer godt med. Tøyservietter i kombinasjon med serviettringer gir spisebordet er raffinert preg. Å gi bort tøyservietter sammen med serviettringer blir en helhetlig gave som faller i smak hos enhver mor eller svigermor.

Bilde

Et bilde sier mer enn tusen ord, og å gi bort et bilde gjør kanskje det samme. Det er en personlig gave som kan henges på veggen og blir en del av interiøret. Et bilde er flott å gi til en person som står deg nær.

Ullpledd

Gi en gave som varmer. Ullpledd er perfekt som gave til jul eller bursdag om høsten og vinteren. Pledd er også fint dersom personen har hytte eller en uteplass hun liker å bruke selv på kalde kvelder.

Håndklær

Vi får aldri nok håndklær. Et sett med myke håndklær er en hverdagsluksus vi alle fortjener. Håndklær er en gave som passer like godt til alle anledninger og er en perfekt gave til hun som har alt.

Sengesett

Sengesett er også noe vi alltid trenger, men som vi sjeldent unner oss. Da er det ekstra stas å bli skjemt bort med et skikkelig bra sengesett. Et deilig sengetøy i bomullssateng er en gave som en mor vil sette stor pris på.