Gå til hovedinnhold

Garderoben som inspirerer og holder orden

En garderobe er ikke bare et sted å oppbevare klærne dine. En garderobe skal inspirere til å kle seg til både hverdag og fest. Her hjelper vi deg å finne den garderoben som passer din stil og ditt hjem.

Garderobens oppgave er å oppbevare klær og skjerme dem fra støv og lys. Samtidig skaper garderoben orden på soverommet eller i gangen, og gir deg oversikt over klærne dine. Det er ikke alltid så lett å vite hvilken type garderobeløsning som passer hjemme hos deg. Heldigvis finnes det mange løsninger som gir deg en garderobe du blir fornøyd med. Hos Bohus finner du både ferdige garderobeskap, men også deler til garderobe, som for eksempel skyvedører, slik at du kan integrere et garderobeskap perfekt i rommet.

Garderoben som passer perfekt

Det finnes mange ulike garderobeløsninger og garderoben naboen har passer kanskje ikke like godt hjemme hos deg. Derfor har vi i Bohus vårt eget garderobesystem – Z-UP. Med Z-UP kan du bygge garderoben slik du selv ønsker det. Du kan velge mellom en rekke ulike fronter og innredningsløsninger, noe som gjør det enkelt å tilpasse skapet til ditt behov. Slik får du en garderobe som utnytter plassen i hjemmet ditt optimalt. Kanskje du drømmer om et walk-in-closet som kan romme hele klessamlingen din? Da kan du skreddersy din egen garderobe med Z-UP. Du kan velge mellom en rekke ulike fronter og innredningsløsninger, noe som gjør det enkelt å tilpasse skapet til ditt behov. Da vil du kunne få en garderobe som utnytter plassen i hjemmet optimalt. Trenger du ikke et walk-in-closet eller en helt skreddersydd løsning, så kommer Z-UP også som ferdig bygde skap. Det gjør at du raskt og enkelt kan sette opp skapet der du ønsker det.

Det er innmaten som teller

En garderobe kan være alt fra et enkelt skap, til et helt rom – walk-in-closet. Det er uansett viktig å sette sammen en garderobe med tanke på hva du skal lagre i den. Trenger du flest hyller, skuffer eller plass til å henge klær? Valget bør tas basert på hvilke klær du har mest av. Har du mest kjoler og skjorter kan det være en fordel med mye plass til å henge disse, mens om du eier mange ullgensere bør du ha godt med hyller eller skuffer til å lagre disse. Naturlig nok trenger de fleste en kombinasjon av alt. Det er også viktig å tenke på at garderoben fungerer bedre om den har god plass. Blir hyller og skuffer stappet fulle av klær, er det vanskelig å finne det du trenger når du trenger det. Da er det lett å glemme plagg du har, fordi de har gjemt seg bak noe annet.

La garderoben bli en del av rommet

Når du har alt på stell inne i garderoben, er det på tide å tenke på det ytre. Er det trangt om plassen, kan skyvedører være en god løsning. Eller har du kanskje innredet et lite walk-in-closet og trenger ikke dører? Et garderobeskap med speil er både praktisk og fint. Det gir større romfølelse og mer lys i rommet. Det er selvfølgelig også praktisk å kunne sjekke at dagens outfit er on point etter at du har valgt det ut fra garderoben.

Enten du velger en ferdig løsning eller designer din egen garderobe, har Bohus det du trenger. Kom innom ditt nærmeste varehus og se vårt store utvalg. Vi hjelper deg å finne den garderoben som passer deg og dine behov. Vi sees.